torstai 21. maaliskuuta 2019

Mietteitä hyvinvoinnista ja pienistä muutoksista tähän asti









Ensimmäinen vuosineljännes on pian takana ja kevättä kohti mennään pikavauhtia. Ihanaa. Vaikka oli talvikin ihana, kun pääsi hiihtämään ja nauttimaan aurinkoisista kävelylenkeistä, niin kevään valo tuo kuin tuokin uutta tarmoa. 

Mitä jos meillä olisikin neljä vuodenaikaa, mutta kaikki olisivat yhtä valoisia kun kesä? Miltähän se tuntuisi ja miten se vaikuttaisi? Tosin silloin jäisi tunnelmalliset talvi-illat kynttilän valossa tunnelmoimatta. No, näillä mennään täällä meidän leveysasteilla.

Pienen pieni hienosäätö nukkumisrytmiin on onnistunut. Menen joka ilta yhdeksältä sänkyyn ja luen kirjaa, joskun vartin joskun tunnin, mutta valot sammutan ehdottomasti viimeistään kymmeneltä. Myös viikonloppuna. Ah kuinka keski-ikäistä ja tylsää, mutta ah niin ihanaa ja mikä vaikutus sillä on uneen ja kaikkeen jaksamiseen. Toki on sitten iltoja kun olen ollut oopperassa tai ystävien kanssa lauantai-illan dinnerillä ravintolassa, mutta elämä on elämistä varten ja hyvissä säännöissä on aina poikkeuksia.  

Method Putkisto -kurssi on tehnyt hyvää ja rintakehä on alkanut avautumaan ja ryhti paranemaan. Olen käynyt myös urheiluhierojalla kun paikat alkoivat olla todella pahasti jumissa, mutta helpotusta näköpiirissä kun jaksaa vaan itsekin sitkeästi tehdä muutamia helppoja päivittäisiä liikkeitä koneen ääressä ja venytellä kävelylenkkien jälkeen. 

Kaikenlaiset smoothiet syötävinä ja juotavina versioina ovat peruskauraa aamuisin tai iltaisin, nyt kun hankin uuden blenderinkin, vanhan vein jo mökille kun oli kuitenkin ihan käyttökelpoinen, ehkä vain vähän liian kovaääninen. 

Pienin askelin tasapainon ja hyvän olon ylläpitämistä.
 Nyt iltakävelylle koiruuden kanssa ja sitten aion tehdä iltapalaksi smoothiekulhon mm. kohta ylimenevistä banaaneista.

Nyt voinee jo toivottaa kivaa viikonloppua!
 

2 kommenttia:

  1. Mukavaa viikonloppua teille veden äärelle! Olin puolivälissä tekstiä tajutessani sivun ilmeen uudistuneen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, oli talvinen viikonloppu, ainakin kun katsoi lumimäärää, muuten jo kevättä ilmassa. Joo, blogin ilme muutostyön alla pikkuhiljaa. :)

      Poista