perjantai 20. maaliskuuta 2015

Perjantain kukat - aina valkoisia

Rakastan tuoreita, kauniita kukkia, erityisesti valkoisia. Ainoat kukat joissa suosin muitakin värejä näin keväällä on tulppaanit, silloinkin tykkään sekavärisestä kimpusta kaikkein eniten.



Tänään hankin valkoisia ruusuja. Vaihtoehtona oli tulppaanit, mutta nyt tuntui, että niitä on ihasteltu jo monta viikkoa peräkkäin. 

Ulkopöydälle hankin hennon vaaleansinisen helmililjan, se kun kestää yölliset pikkupakkasetkin. Helmililjassa korostuu enemminkin tuo kaunis, kevään vihreä, jota jo kovasti kaipailen luontoonkin ilmestyvän. 


Allaolevan asetelman kuvasin muutama vuosi sitten hotellissamme Miamissa. Rehevää, runsasta vihreää ja upea oranssinpunainen yksityiskohta. Pidin asetelmasta ja tälläisen voisin tehdä kotiinkin, kun siinä ei ole liikaa värejä. 


Tämä allaoleva asetelma oli vuorostaan hotellissamme Thaimaassa ja jotain tämäntapaista haaveilen tekeväni uuteen kylpyhuoneeseen, siellä kun tulee olemaan ikkuna, niin kukatkin viihtyvät paremmmin.


Mökillä kerään aina saunaneteiseen luonnonkukkia johonkin pieneen maljakkoon. Kauneutta pitää olla jokapuolella ja tuoreita kukkia!


Kukkamaisen kaunista viikonloppua!

2 kommenttia: