perjantai 5. lokakuuta 2018

Kuun vaihteen parhaat ja yksi ei niin hyvä juttuSyys-lokakuun vaihde vietettiin koko perhe mökillä. Saatiin opiskelijatytärkin sinne ja oli oikein kiva ja rento viikonloppu. Sain haravoida paljon, mikäs en parempaa mindfullnessia, sen jälkeen olikin kiva istahtaa laiturille juomaan kuppi kuumaa teetä auringonpaisteessa.

Käytiin myös metsässä etsimässä sieniä, mutta ei löydetty valehaperoita kummempia, mutta ei se haitannut kun sai vain kävellä metsässä ja etsiä sieniä.

Illalla herkuteltiin kynttilän valossa ravuilla ja grilliruoalla. Saimaan vesi oli vielä +15 asteista, joten pystyi oikein hyvin uimaan laiturin päästä rantaan hämärtyvässä illassa. Aamu-uinnille ei kyllä kyennyt enää. Hur.

Tytär ideoi huussiin valosarjan ja sen sinne myös asensi. Ja lyhdyt ulkona, ihan parasta. Takka ja kynttilät sisällä. Niin tunnelmallista.No sitten ei niin paras juttu: Luca-koiramme loukkasi tassunsa jotenkin mökillä, se tulehtui ja turposi, ja nyt on sitten lääkekuuri päällä ja haava peitettynä siteellä. Onneksi on jo parempaan päin kuitenkin!
Alkuviikosta olin ystäväni kanssa Fabfortysomething -blogin Marjukan järjestämässä lukijaillassa Balmuirilla. Kauniita ja pehmeitä ihania vaatteita ja huiveja, kynttilöitä ja herkulliset tarjoilut. Perinteisesti satoi taas vettä, kun olimme liikkeellä, mutta nyt se jo naurattaa meitä eikä haittaa kivoja menoja, vaikka kummallakaan meistä ei ollut sateenvarjoa mukana tällä kertaa.Eilen vein mieheni teatteriin. Olin ostanut liput synttärilahjaksi hänelle jo heinäkuussa Kaupungin Teatterin Pienelle näyttämölle Hinta -nimiseen näytelmään, jossa oli mm Esko Salminen yhdessä neljästä roolista. Hieno näytelmä, upeat näyttelijät, kävivät paljon samoja asioita läpi esityksessä mitä itsekin osin tässä käynyt läpi viime aikoina.

Sateesta huolimatta kohta taas lähtö mökille! Ehkä viimeinen kerta tänä vuonna. Nähtäväksi jää. Siihen varaudutaan monella tapaa.4 kommenttia:

 1. Mukavaa mökkeilyä! Lauantaille luvassa tänne aurinkoa, toivottavasti sinne myös :)

  VastaaPoista
 2. Ei haitannut sade yhtään! Minusta oli vain hauskaa juosta yhdessä katoksen alle, huikata moikat siellä sateelta suojassa ja jatkaa matkaa kumpikin omiin suuntiimme. Juosten, kuinkas muuten :) Kiitos vielä kivasta illasta! Seuraavaa odotellessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tällä kertaa haitannut sade, onneksi. Seuraavaan kertaakaan ei ole niin pitkä aika enää. Sitä odotellessa, kiva ilta taas tiedossa.

   Poista