sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Hemmottelua yllätyksenä

Helmikuun lumikeleillä aloimme tätä ihanaa hemmotteluviikonloppua suunnittelemaan kolmen naisen voimin tämän kevään morsiammelle, kahden ystävälle ja yhden siskolle! Jos morsiammella on perhosia vatsassa häiden takia, niin meillä oli kyllä jännitystä ilmassa, jotta saimme pidettyä tämän salassa. Muutama pieni valkoinen valhekin piti keksiä yllätyksen säilyttämiseksi, mutta se sallittakoon.


Yllätettyämme morsiammen aamulla omalta parveekkeeltaan aamutakissa, lähdimme ajelemaan kohti Kirkkonummen Långvikin wellness-hotellia. Aurinko paistoi ja lämpötilakin oli 10 asteen paikkeilla, joten perille päästyämme saimme nauttia ihanan lounaan meren äärellä ulkona. Kaunis kylmäsavulohileipä, eikö? Ja todella herkullinen.Kepeän lounaan jälkeen suuntasimme kuntopolulle ulkoilemaan. Metsässä tuoksui kevät, muurahaiset ahersivat keossaan ja linnut lauloivat. 
Ulkoilun jälkeen morsian pääsi hemmotteluhoitoon ja me muut rentouduimme lämpimillä spa-osaston lepotuoleilla, ja taisimme kaikki torkahtaa hetkeksi. Sen jälkeen yhteinen päivämme jatkui sauna- ja uima-allasosastolla. Nautimme sekä tavallisen saunan että höyrysaunan lämmöistä, kylmävesialtaasta ja lämpimästä porealtaasta kuplajuoman kera upeaa merimaisemaa ihaillen.Ruusuja, vaahtokarkkeja, kuohuviiniä, kauneudenhoitotarvikkeita, kevyttä lukemista...kaikkea kaunista!Alkuruokamme: mallaslohta, maa-artisokkaa ja sitrunaa. Kaunis, keväinen, hento - näillä sanoilla kuvailisin tämän annoksen ulkonäköä. Maut olivat myös kohdillaan.Aamulla vielä reippailtiin uinnin ja ulkoilun merkeissä ennen runsasta aamiaista.

Olipa ihana päivä meille kaikille, uusia tuttavuuksia, paljon naurua, iloa, hyvää ruokaa ja juomaa, paljon kaikkea kaunista, hyviä keskusteluja. Eikä edes eksytty Siuntioon, mutta seuraava matkamme taitaakin suunnata joko sinne tai sitten ihan muualle! Tytöt, te tiedätte! :)

ps. illalla pitää katsoa Miss Suomi -kisat; olimmehan pääkallopaikalla!

4 kommenttia: