sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Muuttokiireitä


Muuttoon ja remontin valmistumiseen on enää vajaa kaksi viikkoa! Vanhojen tavaroiden hävitys on nyt kiivaimmillaan: tavarat mitä emme halua ottaa mukaan uuteen kotiin tai mitä emme enää tarvitse. Olen myynyt netissä huonekaluja, fb-kirppiksillä pienempää tavaraa kuten myös ihan oikealla kirppiksellä. Tavaraa annettu siskon perheelle, viety Kierrätyskeskukseen ja osa on täytynyt viedä Sortti-asemalle sekä osa ihan roskikseen. Mutta mikä ihana vapauden tunne, kun koti tyhjenee ja pääsee eroon turhasta tavarasta. Suosittelen ilman muuttoakin käymään tavaroita läpi! Tavoitteena on, että yhtään turhaa tavaraa tai "jos tätä joskus tarvitsee"-tavaraa emme ota mukaan uuteen kotiin.Onneksi näihin viikkoihin on mahtunut muutakin ohjelmaa ja on vielä tiedossakin vaikka mitä ihanaa! Olen ehtinyt tavata ystäviä, viettää hemmotteluviikonloppua polttareiden merkeissä, käydä jopa muutaman kerran salilla/jumpassa, nauttia kevätauringosta ja vielä on muutama kiva dinneri tiedossa, kuten myös ihanat, kauniit häät! 

Pitää osata vain välillä rauhoittua ja ottaa omaa aikaa, ja tehdä jotain ihan muuta kuin roudata tavaroita ja miettiä mitä hävitetään ja mitä säästetään.

Nautitaan auringosta, kun se nyt vihdoinkin paistaa pitkän, pimeän talven jälkeen!

ps. kuva Berliinistä muutaman vuoden takaa!

3 kommenttia:

 1. Komppaan ajatusta oman ajan ottamisesta. Oot niin aikaansaava nainen, on tärkeää muistaa aina välillä nollata ja vain olla. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt on virtaa, kun aurinko paistaa ja tapahtuu kaikkea paljon kivaa. :)

   Poista
 2. Romppeesta luopuminen on suorastaan puhdistavaa!

  VastaaPoista