tiistai 28. huhtikuuta 2015

Raikas couscous


Couscous eli kuskus suomeksi on yksi nopeista arkiherkuistani.


Valmista kuskus paketin ohjeen mukaan eli kiehauta vesi ja kaada se kuskussuurimoiden päälle, peitä kannella ja anna vetäytyä viitisen minuuttia. Tähän versioon laitoin edelliseltä aterialta jääneet vihreät parsat, lämmitin ne kevyesti vain pannulla. Pilkoin halloumi-juuston kuutioiksi ja paistoin pannulla, kuten myös broilerikuutiot. Lisäsin kaikki edellä mainitut raaka-aineet kuskusin joukkoon. Sekoitin joukkoon myös porkkanakuutioita (voi olla raakana tai kevyesti kypsennettynä) ja kevätsipulia. Lisäsin vinaigrettekastikkeen tai joskus lisään vain öljyä ja sitruunaa, maustan suolalla ja pippurilla. Sikäli kiva ja helppo ruoka, kun sekaan voi laittaa mitä kaapista löytyy ja omien mieltymysten mukaan.


Nautitaan haaleana, tämän voi toki myös lämmittää seuraavana päivänä joko kevyesti pannulla tai mikroaaltouunissa, maistuu myös kylmänä.

Herkutellaan ja nautiskellaan kauniista ja terveellisestä ruoasta!

2 kommenttia:

  1. Taidettiin yksi kesä Ranskan matkan jälkeen elää noilla opeilla, taboulehista alkoi löytyä yhtä sun toist herkkua kuskusin lisäkkeenä :). Näyttää hyvältä!

    VastaaPoista