tiistai 6. marraskuuta 2018

Kukkainen Hygge-iltaEnsimmäisen kuvan teksti I must have flowers always and always kuvastaa hyvin myös minun mielentilaani kukkien suhteen. Tuoreita leikkokukkia on oltava aina kotona, muuten on jotenkin paljasta ja alastonta. Kuten jos lähtisin ovesta ulos ilman tuoksua tai korvakoruja. Jos ymmärrätte.

Eräänä ensilumen jälkeisenä sunnuntaina suuntasin ystäväni kanssa Hygge-iltaan, jonka järjesti Heidi Kuistin Kautta -blogista Ihana Kukkanen -kukkakaupassa. Heidin blogista voit lukea hänen tunnelmiaan lisää illasta.

Kylmästä ilmasta sisään päästyä saimme lasilliset vihreää teetä, joka lämmittikin kivasti. Illan ja osallistujien esittelykierroksen jälkeen Heidi antoi vinkkejä Hyggeilyyn ja mukaan saimme myös pienen vihkosen Hyggeily-vinkkejä, joita nyt todella tarvitaan tähän pimeimpään vuoden aikaan luomaan kotiin kivaa, pehmeää, lämmintä ja suloista tunnelmaa.

Tässä muutama vinkki teillekin:

 - tee jotain luovaa mistä pidät
- ole läsnä
-nauti kuumaa juomaa kynttilöiden valossa pehmoisessa kotiasussa

Seuraavaksi päästiin kuitenkin illan odotetuimpaan osaan eli kokoamaan omaa kimppua! Siitä olinkin aina unelmoinut. Kukkia, oksia, heiniä ja muita vihreitä oli käytössämme runsain mitoin. Oli ehkä jopa runsaudenpulaa, mutta ah niin ihanaa. Ja miten upeita luomuksia siellä kaikilla syntyikään. Oma valmis kimppuni alimmaisissa kuvissa. Ja nyt se antaa iloa ruokapöydässämme vielä pitkään.

Luovaa työskentelyä parhaimmillaan ja tunti kului todella nopeasti, olisin voinut tehdä vielä toisenkin kimpun, niin ihanaa se oli ja tekeminen sai ajatukset totaalisesti muualle. Rentouttavaa, omaa aikaa, ajatusten nollausta ja hauskaa!2 kommenttia:

 1. Ah miten kaunis kimppu ja nuo värit on ihanan pehmeät! Oli varmasti mielenkiintoista päästä sitomaan ohjatusti kukkasia.
  Villasukat ja pehmeää pitää olla päällä täälläkin, sillä asunnot ovat niin kylmiä - vaikka muuten on lämmintä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olin itsekin tosi tyytyväinen kimppuun ja se on vieläkin voimissaan! Aion jatkossa tehdä useammin itse kimpun juuri tuohon sieltä saatuun maljakkoon kanaverkkokehikkoa apuna käyttäen.

   Onneksi pääset siellä ulos lämmittelemään! :)

   Poista