keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Kauniita, pieniä yksityiskohtia


Tässäpä muutamia pieniä ja mielestäni kivoja yksityiskohtia kodistamme.


Eteisen jakkara on BoConceptin Shogun-jakkara.



Olohuoneen tuoli ja tyyny. Tuoli on Eliel Saarisen Hvitträskin valkoinen nojatuoli ja tyyny Etelä-Afrikasta. Kontrastit luovat tunnelmaa ja säröä.


Vitriinirasia ikkunalaudalla Iittalan. Odottaa sisäänsä selvästi jotain... :)



Kynttilöitä ikkunalaudoilla.


'

Maljakko Skannosta. Kuivukukille ja heinille.


Keittiön saarekkeen uuniosion päällä muratti ja B&O:n Beolit 15 äänentoistolaite.

  
Uusin valaisin, kangas on ihanan pehmeää ja väriltään harmaa. Valaisin antaa ihanan pehmeän valon. Varjostin on ostettu sisustuspuoti Nokkosesta, jalka on vanha. Sisustuspuoti Villa Nokkonen sijaitsee Sipoossa. Matkan arvoinen paikka. Samasta pihapiiristä löytyy ihana kahvila N'avetta, josta lisää seuraavassa postauksessa. Nokkosessa myydään astioita, muuta pientä keittiötarviketta, vaatteita, kukkia, sisustusmaaleja, kankaita, koruja, lastentarvikkeita...kaikkea kaunista siis!


Luodaan koteihimme hyvä, harmoninen ilmapiiri ja tunnelma kaikella pienellä kauniilla.

5 kommenttia:

  1. Alkoi kovasti hymyilyttää heti ekoilla kuvilla: Shogunia olen harkinnut useampaan otteeseen niin kotiin kuin Mörskälle ja huikeaan Hviträskiin käy matka taas reilun viikon päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Shogun on nyt tarjouksessa Vepsäläisellä hintaan 115 €! Siinä on oikein mukava sitoa lenkkarinnauhoja. Suosittelen Shogunia ja Hviträskin retkeä, sinä menet sinne ja minä nojatuolimatkailen sinne. ;)

      Poista
    2. Juu, huomasin tarjouksen ja kovasti silläkin kiehtoo taas. Hvitträsk on lokakuun kohde kulttuurikalenterissa - rakennettua kulttuuriympäristöä nääs ;)

      Poista