perjantai 23. syyskuuta 2016

Iltatunnelmia mökiltä

Tulimme eilen illalla vasta kahdeksan aikaan mökille, alkoi jo hämärtää ja ulos oli heti saatava lyhdyt palamaan. Asiat tärkeysjärjestyksessä eli ensin tunnelmaa ja sitten kassit sisään ja talo lämpimäksi. Emme jaksaneet lämmittää rantasaunaa eilen, joten kävin vain talossa olevassa "feikkisaunassa" eli sähkösaunassa, mutta olihan sekin ihanan rentouttavaa, heitin tilkan olutta kiukaalle ja ah, mikä ihana tuoksu siitä levisikään pieneen saunaan, ja se tuoksu toi mieleen joulun! 

Saunan jälkeen teimme lampaanfilesalaatin. Käytin valmista salaattisekoitusta, ei siis edes salaatin pilkkomista, viipaloin vain hopeasipulia sekaan, paistoin fileet ja laitoin hetkeksi uuniin ja kypsensin vihreät pavut nopeasti, kaiken päälle vain hyvää salaatinkastiketta ja helppo ja kevyt ilta-ateria oli valmis. Maistui kyllä niin hyvältä takkatulen loimussa punaviinin kera!
Päivä on valjennut ja aamiainen kynttilänvalossa nautittu, nyt ulkohommiin. 

Reipasta viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Voi, mitä tunnelmakuvia! Nauttikaa mökkeilystä <3

  VastaaPoista
 2. Pimenevän illan tunnelma ja lyhdyt - parasta syksyssä. Kiva salaattiohjekin, pitääpä kokeilla itsekin. Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanan rentoa ja tuntuu pitkältäkin lomalta, kun tultiin jo torstaina. Mä olen kynttilöiden suurkuluttaja ympärivuoden, mutta näin pimeällä lyhdyt ovat parhaimmillaan.

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista