sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Midnight Run Helsinki 2016


Koko kesän odotetuin sporttitapahtuma Midnight Run Helsinki 2016 juostiin eilen koko perheen voimin kovassa kaatosateessa. Tytär sai meidät innostumaan ja ilmoittautumaan ja siellä sitten juostiin Helsingin keskustaa ympäri kymmenentuhannen muun juoksijan kanssa. Tämä oli ensimmäinen juoksutapahtuma mihin osallistuin ja oli se kyllä sen arvoista. Pisin matka minkä olin ennen eilistä juossut oli kuusi kilometriä, syystä että toinen polvi alkoi kipuilemaan noin kolmisen viikkoa sitten. Viimeisen kolmen viikon aikana tein siis vain muutaman kevyen ja lyhyen lenkin, kävin fysioterapeutilla ja hieronnassa ja polvi vielä teipattiinkin torstaina, mistä oli kyllä selvästi apua. Hah, valmistauduin kuin mikäkin huippu-urheilija!
Olihan se pitkä päivä odottaa iltaan asti ja epätoivo meinasi iskeä alkuillasta kun järkyttävä kaatosade alkoi, onneksi oli kuitenkin suht lämmintä. Senaatintorilla oli hieno meininki, musa soi ja ilotulitteet räiskyivät jokaisen starttiryhmän kohdalla. Siitä sitten lähdettiin juoksemaan, mukulakivet olivat todella liukkaat ja alussa tuli varottua isoja vesilätäköitä, mikä osoittautui täysin turhaksi siinä vaiheessa kun tunsi miten vesi kulkeutui varpaiden väleissä. Matkan varrella oli erilaisia valosysteemejä elävästä tulesta lähtien ja musiikkia, kannustusjoukkojakin sateesta huolimatta. Kaikesta tuosta sai virtaa jatkaa! Juostessa oli kyllä mahtava flow päällä, sitä vain meni porukan mukana. Olin jo valmistautunut keskeyttämiseen tai kävelyyn polven takia, mutta onneksi ei tarvinut, kunto siis riitti ja nyt tässä jo mietitään seuraavaa juoksutapahtumaa mihin mentäisiin, tosin itse aion mennä vasta ensi vuonna, nyt täytyy antaa polven levätä ja liikkua vähän lempeämmin lähiviikkoina. Mutta kyllä juoksusta saan vaan sellaisen mahtavan flow-fiiliksen mitä en muista lajeista ole saanut!

Sain ystävältä aamulla ihanan viestin, kun olin yöllä viestitellyt fiiliksiä hänelle: She believed she could, so she did. Kiitos kannustuksesta ja tsempistä!

Kiitos kuuluu myös koko perheelle mahtavasta tsempistä ja menosta, ja tyttärelle erityisesti että sai meidät tähän mukaan! Love you.


2 kommenttia:

  1. Ootte te kyllä melkoisia sissejä!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitos, oltiinhan me! Vähän kyllä kesti vastaaminen nyt luvattoman kauan kommenttiisi. 🙈

      Poista