maanantai 5. syyskuuta 2016

Alkusyksyn fiiliksiä

Tykkään syksystä tosi paljon. Kauniit ruskan värit ulkona kaiken pakahduttavan kesänvihreän jälkeen näyttää upealta. Syksyllä saan taas vaihtelua päivän asuihin, alkusyksyn vielä tarkenee ilman takkia, mutta paksut neuletakit ja huvit jo odottavat pääsyä käyttöön. Ruoatkin muuttavat muotoaan salaateista ja grilliherkuista keittoihin ja pata/uuniruokiin ja värikkäiden kasvisten määräkin ruoanlaitossa on kasvanut vuoden mittaan. Kuvien hieman kärsineet omenat odottavat piirakkaan pääsyä loppuviikosta. Ja iltaisin ilahduttavat kynttilät sisällä ja parvekkeella, toivottavasti myös naapureita.
Villasukat kaivoinkin jo lauantaina esille, ystävän kutomat ja lahjaksi saadut, ja nautiskelin aurinkoisella parvekkeella kupin teetä hyvän kirjan kanssa.
Olen tehnyt erään jännän huomion elämäntaparemonttini edetessä ja painon pudotessa: värit ovat palanneet elämään monin tavoin. Ostan enemmän värikkäitä kukkia, kuten nuo kuvan oranssit ruusut. Olen ostanut myös värillisiä vaatteita, en niitä iänikuisia mustia/tummia, ja käytän niitä todella innoissani, toki tykkään mustasta vieläkin vaatteissa, mutta värillinen paita mustien housujen kanssa on aivan uutta ja ihanaa mulle. 


Kivaa alkanutta viikkoa ja nautitaan aurinkoisista syyspäivistä ja miksei niistä sateisistakin, kunhan pukeutuu vaan säänmukaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti