torstai 1. syyskuuta 2016

Meripaviljonki ja Huvilateltta

Ollaan muutamina vuosina käyty kuuntelemassa ja katselemassa Helsingin Juhlaviikkojen Huvila-teltan tarjontaa ja aina on ollut huikea meno, vaikka artisti ja tuotanto ei olisikaan ollut tuttua. Viime tiistaina oli elokuun treffien aika mieheni kanssa, juu jäi vähän viime tippaan, mutta ehdittiin kuin ehdittiinkin elokuussa. Ennen Huvilaan menoa halusin käydä testaamassa kelluvan Meripaviljonki-ravintolan. Sijaintihan on aivan mainio ajatellen Huvilatelttaa ja Kaupunginteatteria (sitten joskus kun remontti valmistuu). 



Saimme ikkunapöydän, mistä oli upeat näkymät ja tuntuma mereen hyvinkin läheinen, tosin kun aurinko paistoi suoraan pöytäämme, oli siinä hieman kuuma (liian) ja kirkasta (liian) kun meri heijasti valon suoraan silmiin (mietin aurinkolasien päähän laittamista, eräs rouva teki niin viereisessä pöydässä), mutta vaikka tarjoilija laski hieman pimentävän ja suojaavan kaihtimen alas, huomio meni kuitenkin liikaa aurinkoon.


Ruoat olivat kauniita, mutta aika yllätyksettömiä, kuten koko lista. Parasta oli tilaamani karpalo-mocktail, hyvän makuinen ja kaunis kuin mikä! Porukkaa oli paljon, ilmeisen moni menossa Huvila-konserttiin, mutta myös firmaporukoita rapuja syömässä kuten myös pariskuntia muuten vaan herkuttelemassa, tosin vähän vanhempia pariskuntia, siis vielä meitäkin vanhempia, nuoremmat eivät ole ilmeisesti löytäneet sillan tuolle puolelle tai ovat menneet suoraan Kallion kuppiloihin ;)





Huvilateltassa esiintyi kongolainen Gasandji ja etelä-afrikkalainen Nomfusi afro-soulimaisin sävelin. Varsinkin Gasandji teki vaikutuksen laulaessaan lingala-kielellä ja tanssien antaumuksella afrikkalaiseen tyyliin. Tunnelma oli huikea, musiikki ja koko esitys sai hymyn huulille pitkäksi aikaa. 





Mikä energisoiva kokemus! Tänään tiedossa lisää musiikkia Huvilateltassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti