sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Mökkeilyä

Nyt tulee kuvatulvaa mökkiviikonlopusta; luontoa, Luca-labbista ja illan grillisession kuumia tunnelmia! Vaikka tuntuu, että aina on paljon tehtävää mökillä, niin tekemisestä nauttii kuitenkin ja onhan sitä sitten kiva istahtaa takkatulen ääreen teekuppillisen ja kirjan kanssa hetkeksi vain olemaan. Ohjelmassa oli tällä kertaa kesäkukkaruukkujen tyhjentämistä, vähän haravointia ja nurmikon leikkuu tässä pihapiirissä, lisäksi nostimme veneen ja veimme sen talvisäilöön, kuten myös penkit laiturilta pääsivät jo vajan suojaan. Omalla tontilla veneen nosto ei onnistu, vaan mieheni ajaa veneen ja minä auton ja trailerin nostopaikalle. Monta vuotta olen yrittänyt peruuttaa trailerin järvessä olevalle luiskalle, siinä onnistumatta, mutta nyt onnistuin, mikä mahtava fiilis! Saattaa kuullostaa helpolta, mutta sitä se ei todellakaan ole. 

Metsäkävelylläkin kävimme, etsimässä sieniä, mutta siellä ei ollut sienen sientä, ei edes kärpässieniä, joista olisi saanut hienoja kuvia. Metsälenkki väsyttää Lucan ihan uuvuksiin, on niin paljon hajuja ja ääniä, joiden kanssa pitää olla tarkkana, peurat siellä jossain lähistöllä kulkivat nytkin tuoreista jätöksistä päätellen. No, sienien puutteesta huolimatta, metsälenkki teki hyvää. Sää on ollut koko viikonlopun pilvinen, tyyni ja lämpöasteita on ollut kymmenkunta, joten ulkoilusta on voinut nauttia yllinkyllin ja yöllä sikeistä unista.


Olipa kerrassaan rentouttava pitkä viikonloppu mökillä. Seuraavan kerran tullaankin vasta lokakuussa rosvopaistin merkeissä, viime vuoden rosvopaistitunnelmista voit lukea täältä. Seesteistä syyskuun jatkoa, eihän siihen lokakuun alkuunkaan ole enää niin pitkä aika!

4 kommenttia:

 1. Kyllä taas oli hieno sarja kuvia. Kyllä sinä osaa ja kun kunnon kamera, niin onnistuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tulihan noita kuvia taas otettua toista sataa viikonlopun aikana.

   Poista
 2. Ihania tulikuvia! Tuntui kuin ois itsekin istunut tulen äärellä niitä katsellessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tulikuvat kyllä onnistuivat hyvin ja tunnelma oli kiva!

   Poista