sunnuntai 18. syyskuuta 2016

monday TO sunday - putiikkivisiitti

Mistä näitä ihania pikkuliikkeitä oikein tulee? Aivan ihania kaikki missä olen viime aikoina käynyt (täällä ja täällä ja täällä ja täällä), kuten tämäkin uusi löytö Espoon Kivenlahdessa - monday TO sunday. Lähdin taas ystävän kanssa liikkeelle ennen puoltapäivää ja vietimme siellä aikaa pari tuntia ja aika hujahti todellakin huomaamatta. 

Liikkeessä oli lämminhenkinen tunnelma, upeita naisia kuulemassa syksyn meikkivinkkejä (näistä lisää myöhemmin), kauniita astioita ja muita tavaroita, laadukkaita vaatteita, herkulliset tarjoilut, kaunis somistus ja upea, ihana liikkeen omistaja Päivi. Mukaan tarttui Päivin itse suunnittelema ja käsityönä tehty tarpeeksi iso teemuki, ylellinen kasmirhuivi ja arganöljyä kasvoille. Mitäänhän ei pitänyt taaskaan hankkia, mutta itsekin perheyrityksessämme työskennellessäni haluan ehdottomasti tukea muita pienyrittäjiä tekemällä hankintoja heidän liikkeistään.
Ihania hetkiä ystävän kanssa ja niitä on tulossa tänään lisää, nyt liikunnan merkeissä. Reipasta sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ja kauniita olivat tosiaan liikkeessä myytävät tuotteetkin. Ihana paikka, mennään toistekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna - Kaikkea kaunista18. syyskuuta 2016 klo 19.38

   Kiitos! Mennään ihmeessä uudelleen, sinne jäi vielä monta juttua mitä tekisi mieli ja toki uuttakin tavaraa ja vaatetta tulee kuulemma koko ajan lisää.

   Poista
 2. Hei ja kiitos käynnistä, oli mukava tutustua <3
  Laitoin omalle FB-sivulleni muutaman kuvan, jossa näyt ystäväsi kanssa, toivottavasti se on ok. Ihanaa alkanutta viikkoa!
  XX Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna - Kaikkea kaunista20. syyskuuta 2016 klo 10.28

   Hei, samoin oli mukava tutustua! Kuvat ovat ok siellä sinun FB-sivuillasi, hyviä kuvia ja niistä näkee hienosti innostunut ilmapiiri.

   Poista