sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Valokuvauskurssilla by Frida Steiner

Mikä viikonloppu takana! Sattui kaikenlaista, pääosin kivoja ja ihania juttuja, joista yksi oli kauan odotettu valokuvauskurssi ystävän kanssa. Kurssin piti Frida Steiner, valokuvaaja, stailisti ja bloggaaja, ja monessa muussakin mukana oleva tehonainen, iloinen, ihana ja valloittava. Kurssi oli tiivis kolmen tunnin paketti lauantai-iltapäivänä, mutta saimme kaikki varmasti todella paljon kurssista ja opimme käyttämään kameroitamme ihan uudella tavalla. Kurssi järjestettiin Espoossa Cafe Latte Lifestyle -putiikissa tai oikeastaan kartanopuodissa, joka on aiemmin ollut kartanon kanala ja varastokin. Puodista lisää myöhemmin. Alla kuvasatoa kurssilta, kuvia tuli otettu tosi paljon ja paljon niitä nyt tähänkin valikoitui. Nauttikaa kuvavirrasta ja tarkoitus on yhä enemmän käyttää kamerakuvia blogissani, vähemmän kännykkäkamerakuvia, mutta niitäkin tulee kyllä välillä, kun joka paikassa ei ole tuota järkkärinmöhkälettä mukana.

Valot ja varjot, rajaaminen, pariton määrä mieluummin kuin parillinen, ei symmetrinen kuva, mene tarpeeksi kauas kuvattavasta kohteesta, sommittelu, etuala vs. taka-ala, kultainen leikkaus, syväterävyys...

Paljon on vielä opittavaa, mutta tämä on hyvä alku ja menen varmasti toisellekin Fridan kurssille. Tapahtumarikas viikonloppu jatkuu pian Habitaren tarjontaan tutustuen, siitäkin sitten ensiviikolla lisää, kuten myös uusista sisustushankinnoista kotiin, joita tein Cafe Lattesta.

Sisustuksellista sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti