perjantai 16. syyskuuta 2016

Työpisteen uusi ilme


Meillä on olohuone ikään kuin jaettuna kahtia, toisella puolella on tv, kirjahylly ja sohva sekä nojatuoli ja toisella puolella sohva ja takka. Niiden välistä löytyi sopiva paikka Boknäsin työpyödälle kapean ikkunan edestä. Työpöydän ostimme edelliseen kotiimme jo vuosia sitten ja se oli siellä ihan työhuoneessa, mutta harvoin käytössä. Ja varsinainen tuoli puuttui silloinkin pöydän äärestä, ja on puuttunut täältäkin jo reilun vuoden ajan, kun vaan ei ole sitä oikeaa tuolia tullut vastaan. Piti mennä valokuvauskurssille Cafe Latte Lifestyle -kartanopuotiin, että tuolin löysin ja nyt se onkin ollut ahkerassa käytössä viime viikonlopusta saakka. Istuin siellä kurssilla juurikin tällä nimenomaisella tuolilla ja siinä se valkeni, että tuoli lähtee mukaani. Tuoli on metallia ja on siksi siis aina vähän viileän tuntuinen, niin seuraavaksi totesin, että se tarvitsee lampaantaljan sekä lämmittämään että tuomaan pehmeyttä. Halusin taljan olevan nimenomaan vaalea, koska parkettimme on tumma kuten myös työpöytä. Taljahan sitten löytyi onneksi heti seuraavana päivänä Habitaresta Nordic Swan Home -osastolta, joka tarjoaa moderneja tekstiilejä skandinaaviseen kotiin. 

Alla kuvia tuolista ja työpisteestä, muutama myös iltahämärässä kynttilöiden palaessa ikkunalaudalla. Ja toki inspiroivasta luontomaisemasta, joka ikkunasta näkyy: kalliota, kelottuneita ja eläviä puita sekä sininen taivas. 

Teen noin kerran viikossa etätöitä kotona ja olenkin istunut tähän asti aina ruokapöytämme ääressä tai lämpimällä säällä parvekkeella läppäri "ergonomisesti" sylissä, mutta nyt olen siirtynyt kokonaan tuon työpöydän ääreen, myös näitä blogijuttuja tehdessäni. Kotona työskennellessä on myös tärkeää pitää kahvi/lounastauot, joten nyt on kiva siirtyä lounaalle ruokapöydän ääreen.

Ihanaa ja tunnelmallista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti