maanantai 9. lokakuuta 2017

Yrttinen tonnikalatartar



Tarvitset:
400 g tuoretta tonnikalaa
tuoretta korianteria
tuoretta minttua
tuoretta basilikaa
1 avokadon
1 tomaatin
2 rkl seesaminsiemeniä
2 limen mehut
2 rkl (seesami)öljyä
suolaa ja mustapippuria

Leikkaa tonnikala pieniksi kuutioiksi. Silppua yrtit. Leikkaa tomaatti halki ja kaiva siemenet/sisus pois lusikalla, leikkaa tomaatti myös pieniksi kuutioiksi. Kuutioi myös avokado. Sekoita tonnikala, tomaatti, avokado ja yrtit, lisää seesaminsiemenet, limenmehut ja mausteet. Anna maustua hetki jääkaapissa.

Asettele tartar kauniisti lautaselle muottia apuna käyttäen tai tarjoile annoskulhoista. Koristele vielä yrttien lehdillä ja limeviipaleilla, niin halutessasi.

Idea Elle mat&vin -lehdestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti