sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Vuoden vaihde 2016-2017











Ihanaa Uutta Vuotta kaikille ihan alkuun! Tulkoon tästä vuodesta edellistä parempi. Tehdään tästä vuodesta Unelmien Vuosi - mitä se kenellekin tarkoittaa.

Eilen oli taas aika kattaa pöytä koreaksi, kolmannen kerran joulukuussa, mutta mä niin tykkään järjestää kutsuja, että ei haittaa yhtään, vaikka paljonhan siinä on aina työtä: suunnittele, mieti, hanki ruoat, kata pöytä, kokkaa, leivo, viilennä juomat, silitä lautasliinat, koristele pöytä, sytytä kynttilät ja lyhdyt ja nauti illasta! Mä tiskaan aina vielä vieraiden lähdettyä, aamulla on mukavampi herätä kun suurin osa laseista ja astioista on jo puhtaina, ja siinä saa samalla hetken rauhoitttua ennen nukkumaan menoa - tämäkin on sitä oman ajan ottamista ja hiljentymistä mistä kirjoitin aiemmin.

Eilen vietettiin iltaa naapureiden ja hyvien ystävien kanssa ja mukana omaa ohjelmaansa pyörittivät kolme koiraa. Kilistelimme ja toivoimme parempaa vuotta kaikille, ilmeisesti kaikilla oli ollut aikamoinen vuosi tuo 2016, paljon asioita mitä ei olisi haluttu tapahtuvan, mutta uusin voimin ja ajatuksin tähän vuoteen lähdemme kaikki! Kuvassa olevan suklaapiparitiramisukakun ohjeen löydät täältä.





Uuden vuoden aamuni aloitin Lucan kanssa ihanan rauhallisella kävelylenkillä merenrannassa. Ilma oli täysin tuuleton, meri tyyni ja mikä hiljaisuus. Vedin syvään henkeä ja nautin ja mietin, että näin kauniina kun uusi vuosi alkaa, kaikki tulee menemään hyvin tänä vuonna, toivottavasti myös sinulla.

4 kommenttia:

  1. Kakku oli huikean hyvää, kuten kaikki muukin! Kiitos vielä kerran emännälle ja isännälle hienosta illasta!

    VastaaPoista
  2. Kiitos myös täältä vielä kerran. Kivaa oli ❤️

    VastaaPoista