torstai 19. tammikuuta 2017

Lavli Living Room - Wonder Woman









Harmaa arkinen keskiviikko muuttui illalla ihanan valoisaksi, voimia antavaksi ja tunteita täynnä olevaksi. Oli aika lunastaa ystävälleni lupaama yllätys! 

Vein ystäväni Lavli Living Room -nimiseen hyvänolonkeitaaseen keskelle kaupunkia. Hetken ihailimme persoonallisesti sisustettua aula- ja putiikkitilaa ja juttelimme illan Wonder Woman -tunnin ohjaajan Heidin kanssa. Sitten olikin aika siirtyä vaihtamaan trikoot ylle ja laskeutua istumaan joogamatolle kynttilöin valaistuun tilaan. Taustalla soi rauhallinen musiikki, kymmenkunta naista istui rauhallisesti odottaen pian alkavaa jooga-pilates-kehonpainoharjoitusta. 

Ja voi miten ihana liikuntahetki tuo olikaan, hiki virtasi, hengästytti, lihakset saivat venytystä ja treeniä. Harjoituksen päätti rentoutushetki positiivisia ajatuksia ja voimatarinaa kuunnellen. Ihan tuli kyyneleet silmiin! Tunti vain itselle, omaa aikaa ja ajatukset eivät edes harhailleet maallisissa asioissa, tajunnanvirtaa ja täyttä lepoa henkisesti. Olin tästä yllätyksestä ihan yhtä innoissani kuin ystäväni ja jos jotain haluaa tehdä itse, niin varmasti samanhenkinen ystäväkin siitä nauttisi ja siinä olin oikeassa. Aamulla sain viestiä, että ystäväni oli nukkunut kuin tukki koko yön ja samaa totesin itsekin, ehkä jetlag olisi nyt tältä erää ohi minultakin. Ja mikä ihana rento, mutta jäntevä fiilis kropassa jo eilen illalla ja sama fiilis on jatkunut tänään.

Move your body everyday! 

Suprise your friends time to time. 

Rock your dreams!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti