maanantai 16. tammikuuta 2017

Uusia ihonhoitotuotteita







Tässä muutama minulle uusi tuotemerkki, joita en ole aiemmin käyttänyt, vaikka nimet ovatkin tuttuja entuudestaan.

Nuxe: ihana öljy, jota voi käyttää iholle ja hiuksille, ei jää yhtään öljyinen tuntuma ihoon, kuten joistakin muista käyttämistäni öljyistä, tuoksu on mieto ja ihana, pullo on kaunis ja siitä saa hyvin sen muutaman tipan kädelle minkä tarvitsee. Ostin lentokoneesta, mutta Nuxen tuotteita saa hyvinvarustelluilta kosmetiikkaosastoilta täältäkin.

Sanctuary Spa Covent Garden: ihana Kuolleenmeren suolasta tehty vartalon kuorinta-aine, mielettömän ihana tuoksu, joka jää iholle käytön jälkeen pitkäksi aikaa, jolloin en käytä hajustettua vartalovoidetta eikä sen jälkeen välttämättä tarvitse ollenkaan vartalovoidetta, tuote kosteuttaa ihoa hyvin, rakeet ovat sopivan kokoisia, joten kuorinta tuntui hyvältä iholla ja plussana vielä kaunis purkki. Saman merkin vartalovoide Relax Cocooning Body Butter, ihana helposti levittyvä koostumus ja hurmaava tuoksu. Ostin nämä tuotteet reissusta ystäväni suosituksesta, koska näitä tuotteita ei saa Suomesta, ainakaan vielä. Tuotesarjaan kuuluu todella paljon erilaisia tuotteita, ylläolevan linkin takaa löytyy lisää tietoa.

Jo Malone: kylpyvaahto ja vartalosaippua, tyttäreni sai nämä lahjaksi, ovat nyt meidän kylpyhuonetta kaunistamassa, pullothan ovat todella kauniit, tuotteet pakataan vielä kauniimpiin pakkauksiin ja kasseihin niitä ostettaessa, ihanat tuotteet ja tuoksut molemmissa tuotteissa ovat raikkaat. Tuotteita saa Suomesta vain Helsingin lentokentältä.

L:A Bruket: vartalosaippua, myös tyttären lahjaksi saama, mutta saan kuulemma aina välillä käyttää tätäkin, ihana ruusun tuoksu ja pullo on tässäkin tuotteessa kaunis. Tuotteita saa Suomesta pienistä lifestyleputiikeista, joista löydät listan L:A Bruketin sivuilta.

Lue linkkien takaa lisää tietoa tuotesarjoista ja tarinoista niiden takana.

Kaunista viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Nuo L:A Bruketin pullot on niin ihania! Voisin ostaa tuollaisen ihan jo pakkauksen takia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, ehkä sitä voisi pitää koristeena ihan tyhjänäkin!

      Poista