maanantai 2. tammikuuta 2017

Mukavuusalue




Vaikka paljon puhutaan ja kirjoitetaan siitä, että pitäisi mennä oman mukavuusalueen ulkopuolelle, mutta joskus voi olla ihanaa pysyä omalla mukavuusalueella, eikä kokeilla mitään uutta. Voisi lopettaa kaiken sellaisen tekemisen, joka vie enemmän energiaa kuin antaa. 

Mikä ihana tunne on käyttää niitä kolmea lempipaitaa tai syödä samoja lempiruokia, joista tulee hyväolo ja -mieli tai katsoa neljännen kerran Downton Abbey -sarja, vain koska se on paras tv-sarja aikoihin. Miten rentouttavaa tälläinen ajattelu onkaan ja silloin jää energiaa johonkin muuhun, mihin sitä nyt tarvitseekaan. Kuinka mukavaa on hidastaa ja olla vain pihalla välillä.

Mukavaa vuoden ensimmäistä viikkoa - tee siitä itsellesi oikein supermukava!

2 kommenttia:

  1. Tuo on niin totta! Koen itse, että välillä on hyvä haastaa itsensä ja rikkoa rajojaan, mutta jatkuva tavoite se ei saa olla. Välillä saa, ja pitää, hemmotella itseään nautiskelemalla tutusta ja turvallisesta, olla vain ihan pihalla, kuten kuvasit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, tasapaino pitää pitää, voi haastaa itseään, mutta se ei tosiaan saa olla mielessä eikä tavoitteena koko ajan, vaan juurikin nauttia ja tehdä tuttuja juttuja.

      Poista