maanantai 27. heinäkuuta 2020

Ihana, ihana kesä






















Onneksi tuli näin ihana kesä rankan kevään jälkeen. Kuvat ovat juhannukselta mökiltä; luonnonkukkia, kalapöytää, uusia perunoita, koivunoksia saunan kupeessa, sininen Saimaa, hyvä tunnelma ja perinteet.

Kävimme ystävien kesäparatiisissa yhden yön reissulla juuri. Tuntui kuin olisi ollut pidemmälläkin reissulla. Oli niin rentouttavaa päästä käymään jossain. Oli ihana saada muiden laittamaa herkullista ruokaa. Oli hauskaa nautiskella shampanjaa pitkin iltapäivää meren äärellä. Oli rauhoittavaa jutella saunassa monista vaikeistakin asioista. Oli lohduttavaa kuulla ystävien kokeneen kevään vähintäänkin yhtä rankkana kuin mekin. Oli ilo huomata että toivoa on ja kohti parempaa mennään kaikin puolin. Siltikin huoli toisesta aallosta oli kaikkien mielissä. Mutta tämä ihana, ihana kesä, kaikki jo tapahtunut ja kaikki mitä vielä on edessä, auttaa varmasti pääsemään syksyn alkuun, sitten kun se pitkän ajan päästä joskus kaukaisuudessa alkaa, toivottavasti aurinkoisena, kirpeänä, kauniina ja värikkäänä. Aion lomailla vielä koko elokuun niin paljon kuin oman yrityksen pyörittäminen antaa myöten. Nyt on kerättävä energiaa ja voimia.

Tällä hetkellä istun kotona ulkona terassisohvalla, kirjoittelen tätä, kuuntelen musiikkia hiljaisella kuulokkeista kuullen ympäristön äänet, katselen välillä ympärilleni. Mietiskelen tulevaa. Suunnittelen ja ideoin samalla tarjottavia parin päivän päähän kun saamme ystävät meille kylään.

Ihana, ihana kesä jatkuu ja jatkuu. Satoi tai paistoi. Nyt nautitaan. Ihana, ihana kesä onneksi olet täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti