sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Do more of what Makes you Happy

Siinäpä tavoitetta kerrakseen. 

Do more of what Makes you Happy

Tavoite. Unelma. Tahtotila. Toive.

 

Omasta hyvinvoinnista huolehtiminen - sen olen laittanut nyt etusijalle elämässäni. Fyysisesti ja henkisesti. Onhan se ollut aina välillä hyvinkin tärkeässä osassa, mutta perhe, lapsi ja työ on vienyt mennessään, huomaamattaan. Kuten varmasti monella meistä. Ja kaikki yllämainitut ovat tärkeitä asioita, edelleen.

Ei ole tapahtumassa mitään suurta muutosta.

Vietän aikaani vain niiden ystävien ja ihmisten kanssa kenestä saan voimaa ja virtaa elämään, kenelle voin myös itse antaa vaikka kuuntelu- ja keskusteluapua, vastavuoroisuutta, kävelylenkkejä, lounaita...

Pieniä muutoksia, kuten en lue huonoa kirjaa tai katso huonoa elokuvaa loppuun. Miksi tuhlaisin aikaa moiseen? Ennen ajattelin, että pitää antaa mahdollisuus - kenelle: kirjailijalle, leffan ohjaajalle? Miksi? Kyllä, toisen työtä on arvostettava, mutta huono on huonoa, ja eihän sellaista tarvitse jaksaa tai haluta lukea, kuulla tai nähdä - käyttää omaa arvokasta aikaa.

Syön vain sitä ruokaa mistä todella pidän. Myös lounaalla, jolloin on usein tullut valittua vain se nopein vaihtoehto. Miksi? Ei voi olla niin kiire, että ei ehtisi nauttia rauhassa hyvää ruokaa jossain kivassa paikassa tai omia eväitä. Aikaa pienille nautinnoille myös työpäivän aikana, sekä pieni kävelylenkki korttelin ympäri lounaan jälkeen, se kun alkaa olemaan se ainoa valoisa hetki päivässä seuraavat kuukaudet. Ruokailussa, ruoan määrässä ja laadussa on tapahtumassa se suurin muutos seuraavien viikkojen aikana, mutta tästä lisää myöhemmin...


Hemmottelua ja hyvinvointia itselle: kampaaja, hieronta, kosmetologi - näitä enemmän tästä eteenpäin. "Kotispassa" vartalonkuorintaa, kasvonaamioita, kynsihuoltoa...Hemmottelua on myös taiteesta nauttiminen, johon aion panostaa enemmän tästä eteenpäin. 

Aion harrastaa vain sellaista liikuntaa josta oikeasti pidän: joogaa, pilatesta, body balancea, kävelylenkkejä koiran kanssa, kesällä rannalla lihaskuntoa kahvakuulalla, porrastreeniä...Oman fiiliksen mukaan. En aio käydä jossain tietynlaisessa ohjatussa jumpassa tai salilla, vain sen takia että sitä pitäisi tehdä ja vahvistaa niitä tai näitä lihaksia tässä iässä. Kynttilöitä aion polttaa vaikka joka ilta. Jos siltä tuntuu. Kauneutta ja hyvää tunnelmaa kotiin. 

Muutos on alkanut. Muutoksella kohti uutta ja parempaa hyvinvoivaa minää. Teen enemmän asioita, jotka tuntuvat omilta, hyviltä ja antavat jotain.


Voidaan hyvin ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

4 kommenttia:

  1. Vautsi äiti ❤️ oon ylpee susta oot paras!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa ja hienoa! Mulla vko nro 3 käynnissä itsestäni huolehtimisessa, eli taas ihan samoilla linjoilla mennään :)

    VastaaPoista