sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Joulunodotus on alkamassa

Muutama viikko sitten kolahti postilaatikosta ensimmäinen merkki joulun lähestymisestä! Heitin muutossa kaikki vanhat (ehkä jo liiankin vanhat) joululehdet pois ja nyt onkin kiva etsiä uusia ideoita ja tunnelmoida uusien lehtien kanssa. 


Mistä tulee jouluntunnelma? Mikä on joulun ihanin hetki? Näistä on kiva jutella ystävien kanssa ja kuulla miten eri hetket, tunnelmat, tuoksut, maut ovat tärkeitä kullekin. Omista joulun ihanimmista hetkistä enemmän myöhemmin.


Tällä viikolla oli jo yhdessä lounasbuffetissa kahvin seuraksi tarjolla piparkakkuja. Maistoin ja hyviähän ne oli, eniten pidän kuitenkin pipareista sinihomejuuston kanssa glögin kanssa nautittuna. 


Kirjahyllystä löytyy kolme kirjaa jouluun liittyen. Niitä on niin ihana selailla. Haaveilen, tunnelmoin ja ideoin. Ne saavatkin nyt olla esillä jouluun asti.

 

Olen aina pitänyt ulko-ovessa ovikranssia, mutta täällä uudessa kodissa sain vasta nyt hakattua naulan oveen ja haettua kellarista kranssin. Jouluksi vaihdan ehkä toisen, vaikka kyllä tämäkin menee jouluna ja ainahan näitä voi tuunata.



Virittelin kotiin viikonloppuna lisää valosarjoja sekä sisälle että parvekkeen kaiteeseen.


 Kynttilöitä ja tuikkuja, niitä ei voi koskaan olla liikaa esillä. Vähän bling blingiä!


Minulle marraskuu on glögikuukausi. Joulukuussa en juurikaan itse enää osta glögiä, mutta tokihan sitä on kiva käydä nauttimassa joululahjaostoskierroksen lomassa jossain tunnelmallisessa kahvilassa tai ennen joulukonserttia. Nautin eilen illalla tämän kauden ensimmäisen lasillisen uutta Blossaa, hyvää oli ja lämmitti kivasti sateisin koiranulkoilutuslenkin jälkeen, mutta kaipasin siihen ehkä enemmän joulun mausteisia makuja.


Tunnelmallista joulunodotuksen aikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti