keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Ravintola Roster osa 2Alkuun taivaallisen hyvä ja kaunis shamppanjacocktail!


Eggplant: rosted eggplant, hummus and crispy polenta


Tuna kokonda: tuna, red pomelo and coconut dressing


Foie & fig: duck liver mousse, marinated cabbage and fig jam


Cod: cod coated with chorizo, white bean puree and tomato


Steak, spring edition: grilled Black Angus Sirloin, green asparagus and Hollandaise "beurre noisette"


Pecan Cake: pecan cake, orange sorbet and lemon cream cheese


Toinen kerta meille ravintola Rosterissa viime lauantaina, ensimmäisen kerran kokemuksista voit lukaista tästä. Paikka oli taas aivan täynnä, oli isompaa seuruetta, pariskuntia, naisporukoita ja nähtiin jopa Chef Kari Aihinen salissa tuomassa annoksia muutamaan pöytään, mutta ei osunut Chefin vierailu tällä kertaa meidän pöytään. Ruoka oli taas hyvää, jaettavat annokset ehkä liian isoja tai sitten niitä oli liian monta Roster Share Menussa, jonka tilasimme. Otimme myös viinipaketin, joka oli todella kohtuullinen määrällisesti ja laadullisesti erinomainen. Viinipaketin erikoisuutena oli jälkiruoan kanssa tarjottu olut, hämmästys oli suuri, mutta maku sopi jälkiruoan kanssa todella hyvin, mutta kun en ole mikään suuri oluen ystävä, niin jäi se olut juomatta ja olut on muutenkin niin täyttävää, vatsa kun oli jo siinä vaiheessa iltaa liiankin täynnä, niin jo senkin takia otin vain muutaman siemauksen, jotta pääsin vain toteamaan makujen sopivan todella hyvin yhteen. Kerran aiemmin on jälkiruoan kanssa tarjottu siideriä (oikeaa ranskalaista kuivaakin kuivempaa ja rapsakkaa) kuksasta ravintola Murussa, ja sekin toimi oikein hyvin. Ihania uusi elämyksiä ja kokemuksia!

Alkuruoat ja väliruokana tarjottu turska olivat mielettömän hyviä ja upeita makuvivahteita täynnä, kuten myös kauniisti esille laitettuja, kuten jälkiruokakin, mutta pääruoka oli pettymys, annos oli myös ehtinyt hieman jäähtyä kun lautaset saapuivat eteemme, annoin siitä palautetta ja saimme pienet liköörit laskun kanssa hyvitykseksi siitä.

Olipa taas kerran kiva ilta, ja kannatti lähteä, vaikka tässä sairastuvalla olo jatkuu edelleen, mutta kun ei ole kuumetta ja olo oli suht ok lauantaina, ja ainakin piristi mieltä kovasti ja olihan se kiva juhlistaa ystäväpariskunnan miehen syntymäpäivääkin. Ravintola Roster on edellen vahvojen suositeltavien paikkojen listalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti