sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Kevättä ilmassa









Olisiko talven selkä taittumassa? Vaikka ei täällä etelässä kovin kummoinen talvi ole ollutkaan, onneksi päästiin kuitenkin talvilomalla nauttimaan Tahkon talvesta ja talviurheilusta, ja tiedossa on vielä työmatka pohjoiseen, jossa olisi tarkoitus ehtiä myös ladulle. Eilen, lauantaina, oli mielettömän upea keväinen sää ja sen huomasi kaupungin keskustassa, väkeä oli todella paljon liikkeellä ja jokainen ulosnostettu kahvilantuoli oli varattuna. 

Olen tässä pari viikkoa sairastellut ja monta kivaa menoa joutunut sen takia perumaan, joten alkaa käymään vähän ns. hermon päälle tämä sohvalla nököttäminen ja liikkumattomuus. Varsinkin tuo liikunnan puute aiheuttaa alakuloisuutta ja odotankin todella innoissani lenkkipoluille ja jumppiin pääsyä, toivottavasti jo ensiviikon lopulla viimeistään. Kadut ovat jo sulia ja näin eilen monta innokasta lenkkeilijää aurinkoisessa kevätsäässä, omaakin juoksujalkaa jo kolottaa, kunhan saan tämän muun kolotuksen pois, ja pääsen nauttimaan tekemästäni lenkkeilybiisilistastani.

Juoksulenkin sijaan suuntasimme Kaivopuistonrantaan ihastelemaan pikkuhiljaa avautuvaa merta ja poikkesimme Mattolaiturille kahville ja korvapuustille, ja lasilliselle kuplivaa. Näytti olevan kaikilla muillakin tuo sama setti tarjottimella ja naapurinpöytien aurinkolaseilla varustetut hymyilevät, iloiset ihmiset nostivat maljoja keväälle meidän tapaan! Tuttu Kauppahallin juustomyyjäkin totesi ihmisiä olevan tavallista enemmän liikkeellä ja iloisella mielellä. Sitä se aurinko ja valo teettää pitkän, pimeän talven jälkeen.

Toivotaan aurinkoista ja keväistä viikkoa!

4 kommenttia:

  1. On niin ihanaa, kun tulee kevät! Pikaista paranemista, kohta pääset sinäkin juoksupouluille. Ja jos yhtään lohduttaa, suuri osa kivoimmista lähireiteistä on vielä jään ja loskan peitossa. Parantele siis rauhassa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Täytyy vaan parannella rauhassa ja hainkin tänään pinon kirjoja kirjastosta, nyt täytyy nauttia lukemisesta, kun siihen aikaa.

      Poista
  2. Täällä on toinen puolikuntoinen; jo lähes kaksi viikkoa hirveä köhä ja tänään sain onneksi antibioottikuurin tulehduksiin. Ymmärrän hyvin, ettei ole energiaa eikä haluakaan lähteä liikkeelle, mutta silloin on hyvä antaa periksi ja ottaa rauhassa että saa itsensä jossain vaiheessa kuntoon. Onhan sekin ihanaa lueskella ilman mitään paineita! Pikaista parenemista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikaista paranemista myös sinulle. Mulla edelleen tauti päällä, antibiootitkaan eivät siis auttaneet mua, lienee uusi lääkärissä käynti edessä, mutta kyllä se tästä jossain vaiheessa paremmaksi muuttuu.

      Poista