perjantai 11. elokuuta 2017

Ystävyys HangossaNeljäs kerta jo Hangossa osin samojen ystävien kanssa elokuun alussa. Ydinporukkamme neljä naista on pysynyt samana, mutta aina välillä kutsumme muitakin mukaan. Pääasia reissulla on rento yhdessäolo, keskustelut asiasta ja erityisesti asian vierestä, nauraminen, vakavatkin keskustelut ja niiden myötä toistemme tukeminen ja tsemppaaminen, unohtamatta hyvää ruokaa ja juomaa. 

Tällä kertaa ehdimme olla vain yhden yön, mutta ehdimme silti pyöräillä, tutustua Hangon uusiin pikkuputiikkeihin, nauttia aurinkoisesta piknikistä kallioilla ja herkutella.

Kun on osan naisista tuntenut jo yli kaksikymmentä vuotta (lähes kolmekymmentä!), asioista voi puhua täysin avoimesti, luottamuksella ja rehellisesti, saaden myös rehellisiä vastauksia ja tukea, apua ja neuvoja. Reissun jälkeen fiilis on aina hyvin voimaantunut, päässä pyörii paljon uusia ajatuksia ja hymy pysyy kasvoilla pitkään.

Hangon reissu on aina yksi kesän odotetuimmista, joten ensi kesää odotellessa, mutta onneksi tässä välissäkin on kaikkea kivaa ja kaunista tiedossa!

2 kommenttia:

 1. Tuollainen ystävyys ja yhteiset hetket ovat ihana parasta <3
  Ihalta kuulostaa teidän reissunn, kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat, niiden avulla jaksaa taas pitkään. Kiitos ja rentoa sunnuntaipäivän jatkoa!

   Poista