torstai 3. elokuuta 2017

Rannahotel Pärnussa

















Vietimme ystäväpariskunnan kanssa perinteisesti (jo toisen kerran!) pari yötä Pärnussa etelänaapurissamme viikko sitten. Yövyimme tällä kertaa Rannahotel -nimisessä hotellissa ja tätä hotellia voin suositella lämpimästi. Hotellin sijainti on todella hyvä, lyhyt matka joka paikkaan, näkymät merelle ja rannalle osasta huoneista ja pääsy rannalle vain muutaman askeleen päässä. Myös näkymät hotellin ravintolasta ja terassilta rannalle on iso plussa. Mikäpä ihanampaa aamiaisella kuin tuijotella merelle loungemusiikin soidessa taustalla.

Hotelli on remontoitu joitakin vuosia sitten ja kaikki tilat olivat erittäin siistit ja puhtaat. Hotellihuoneemme oli sopivan kokoinen standardihuone puistonäkymin, jossa oli tilava ja kaunis kylpyhuone. 

Palvelu oli hotellissa ystävällistä ja ruoka hyvää. Aamiainen oli myös oikein hyvä. Tarjolla oli mm. haudutettua puuroa (toinen tehty veteen ja toinen maitoon), jogurtteja, erilaisia kaloja, vihanneksia, perinteiset makkarat, pekonit ja munat, hyvä leipävalikoima, unohtamatta lämpimiä croisantteja ja hedelmiä. Aamiaisella olisi myös ollut mahdollista nauttia kuohuviiniä kahvin ja teen lisäksi. Kahvi- ja teekupeista iso plussa, todella kauniit harmaat käsintehdyn näköiset riittävän isot kupit tälläiselle teensuurkuluttajalle.

Hotellissa oli ravintolan ja terassin lisäksi monta kivaa paikkaa istuskeluun mm. aulabaari, korituolit ulkona hotellin sivustalla rauhallisessa paikassa ja molempien kerroksien hissiauloissa sohvaryhmät. Hotellissa oli myös kauneushoitola Anika Spa ja sauna, mutta ei kylpylää. Kauneushoitolan palveluita käytimme, mutta sauna jäi seuraavaan kertaan. Kylpemään olisi pitänyt mennä johonkin toiseen hotelliin, mutta aikataulusyistä se jäi myös nyt väliin.

Sää reissussa oli hieman epävakainen, mutta lämmin kuitenkin. Kerron seuraavassa postauksessa mitä teimme ja söimme. Nyt mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti