tiistai 27. helmikuuta 2018

Lempeä helmikuu

Helmikuu on ollut lempeä liikunnan suhteen. Enemmän joogaa ja kehoa huoltavaa treeniä kuin lihaskuntoharjoittelua. Arkipäiviä ovat sulostuttaneet iltapäiväkävelyt merenjäällä koiran kanssa auringonpaisteessa. Myös yhden hiihtolenkin ehdin tehdä tyttären kanssa Paloheinän peltoladulla aurinkoisessa pakkassäässä. Miten kaikki tuntuukin paremmalta ja hauskemmalta kun aurinko paistaa. Ja kun on pitkästä aikaa kunnon talvi.

Jännä nähdä onko maaliskuu vielä ihan kunnon talvikuukausi vai joko päästäisiin nauttimaan kevätauringon lämmöstä! No, minä karkaan nyt viikoksi varmaan aurinkoon ottamaan varaslähdön kevääseen... 

2 kommenttia:

  1. Ajattelin itsekin, että onnesi ei lähdetty Espanjaan ;o) nyt maaliskuuksi, kun täällä on näin ihana talvi - pakkasista viis. Nauttikaa siellä ihanasta kuumuudesta, ensi viikolla nähdään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Välillä matkojen ajoitus voi olla hankalaa, vaikka oli todellakin ihanaa olla auringossa ja lämmössä viikon verran, niin kyllä katselin iloisena myös kuvia Suomesta ja upeista talvikeleistä! Nähdään pian.

      Poista