torstai 15. maaliskuuta 2018

Sattumankauppaa


Joskus uuden ystävän saaminen voi olla ihan sattumankauppaa. Olin ilmoittautunut yhden ystäväni kanssa valokuvauskurssille lähes puolitoista vuotta sitten, odotimme iltapäivää innolla ja kurssi olikin kaikin puolin innostava, oman kameran säädöt tulivat tutuiksi, kurssipaikka oli ihana ja täynnä kaunista kuvattavaa. Naiset kurssilla olivat mukavia, juttu lensi ja nauraakin saimme. Sieltä sitten tarttui oppeja ja uusia ideoita kuvaamiseen niin itselleni kuin ystävällenikin. Mutta tarttuipa meidän mukaan myös uusi ystävä.

Ja se olikin kurssin paras anti. Eilen uusi ystävämme oli kutsunut meidät luokseen kauniiseen kotiinsa, vietimme rennon ja hauskan illan nauttien kuplivasta juomasta, herkullisen ruokaisasta salaatista ja kahdesta ihanasta jälkiruoasta. Olemme kaikki eri ikäluokkaa, kaikilla on täysin erilaiset elämäntilanteet, mutta se mikä meitä yhdistää on mm. bloggaaminen, valokuvaus, kupliva juoma ja rento yhdessä olo, sisustaminen, hyvinvointi, samanlaiset mietteet monista asioista ja avoin mieli tutustua uusiin ihmisiin. Opimmekin eilen täysin uusia ja ehkä yllättäviäkin asioita toisistamme. Olemme tavanneet muutamia kertoja tuttavuutemme aikana ja seuraavia treffejä jo ideoimmekin.

Tästä onkin kiva jatkaa kohti viikonloppua aurinkoisessa pakkassäässä! Nähtäväksi jää onko nämä tämän talven viimeiset pakkaset.2 kommenttia:

 1. Lähes telepatiaa hei! Ja samat ajatukset <3
  Koskaan ei voi tietää mitä yllätyksiä elämässä tapahtuu - ja tämä meidän tapaaminen on ollut yksi ihana sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellista telepatiaa kyllä! Aikuisena on ihana saada uusia ystäviä, elämänmatkalla kun niitä aina putoaa myös pois.

   Poista