tiistai 20. helmikuuta 2018

Paluu Tampereelle


Tampereen viikonloppureissusta on jo kolmisen viikkoa aikaa, mutta tässä nyt muutama vinkki teillekin jos olette sinne päin suuntaamassa.


Lounas: ravintola 4 Vuodenaikaa Tampereen kauppahallissa ei petä koskaan. Söimme taas Bouillabaisse kalakeitot. Ronskeja vihannes- ja kalapaloja, äyriäisiä. Maukasta lientä. Herkullista aiolia keiton päällä. Ihana hallin tunnelma. Iso suositus.


Hotelli: yövyimme uudehkossa Solo By Sokos Hotelli Tornissa, saimme huoneen kerroksesta 21. Mitkä näkymät! Huoneen sijaintia ylemmistä tai alemmista kerroksista voi toivoa varausta tehdessä. Ja mikä niissä hotellien ihanan pehmeissä lakanoissa ja sängyissä vetääkin puoleensa. Suosittelen myös hotellin kuntosalia, joka oli iso ja sieltä löytyy laaja valikoima välineitä omaan treeniin, eikä ollut ruuhkaa. Ilta kannattaa aloittaa ehdottomasti hotellin ylimmässä kerroksessa (25.krs) Moro Sky baarissa nauttimalla kuplajuomaa ihaillen Mansen upeita maisemia iltavalaistuksessa. Kesällä maisemista pääsee nauttimaan myös ulkoterassille.


Sisustusliike: Domdom - skandinaavisen designin sisustuskauppa Aleksis Kiven kadulla. Kaunis kivijalkaliike täynnä selkeää skandinaavista piensisustustavaraa, julisteita, paperituotteita, huonekaluja, kelloja, säilytysratkaisuja ja paljon muuta. Saman kadun varrella on muutama muukin sisustusliike.


Vaateliike: Kekäle Kauppakadulla on meidän vakio käyntikohde ja aina jotain vaatetta lähteekin mukaan, nytkin osuimme hyvin alennusmyyntien aikaan liikkeeseen, jossa saa aina hyvää ja asiantuntevaan palvelua. Liikkeestä löytyy vaatteita koko perheelle ja merkkivalikoimakin on laaja.


Illallinen: ravinteli Huber, ravintola lihansyöjälle, kuten he itse mainostavat. Kaikki annokset valmistuvat puuhiili-grillissä avokeittiössä. Ravintolan erikoisuus on dry aged - kaapit, jossa lihat mureutetaan. Lihat ovat kaapissa useamman viikon ajan 0-5 asteen lämpötilassa ennen valmistamista. Ravintolasalissa on isot ikkunat kadulle, tunnelma "tehdasmainen" ja rento. Annokset jotka söimme olivat todella herkullisia, liha mureaa ja palvelu sujui jouhevasti. Suosittelen tutustumaan!


Yhden yön viikonloppureissut toiseen kaupunkiin piristävät arkea ja saavat viikonlopun tuntumaan pidemmältä!

2 kommenttia:

  1. Olitpa kivasti kirjoittanut listamuodossa Tampereen visiitistä! Näkymät ovat huimat, harmittaa kun en ole vielä itse päässyt nukkumaan tuonne ylös :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja toivottavasti pääset pian nukkumaan yläkerroksiin!

      Poista