torstai 19. heinäkuuta 2018

Pulsan Asema
Oih ja voih, mikä ihana paikka! Kiitos vinkistä mökkinaapureillemme. Siis Pulsan Asema. Käy ihmeessä, jos täällä Kaakonkulmassa päin liikut. Pulsan Asema on vanha asemarakennus vuodelta 1869. Tänään löydät asemalta kahvilan, jossa saat nauttia kauniilta astioilta itseleivottuja leivonnaisia kukkakuvioin kirjailluilta valkoisilta pöytäliinoilta. 

Kahvilan antimista pääset nauttimaan myös ihanassa puutarhassa ja samalla voit ihailla muita vanhoja rakennuksia aseman ympäristössä. Osasta rakennuksista löydät Bed&Breakfast toimintaa ja kahvilan kanssa vanhassa aseman päärakennuksessa on myös aivan ihana sisustuspuoti Valkoinen Tila kahdessa kerroksessa ja lisänä vielä yhdessä aittarakennuksessa. Varaa vierailuun reilusti aikaa, sillä putiikista löytyy vaikka mitä ihanaa ostettavaa tai ainakin ihailtavaa, jos et juuri nyt tarvitse mitään.

Minä hankin mökille mm. sinkkiämpärin huussiin, tee/kahvimukeja, serviettejä ja muuta pientä sisustustavaraa. Pulsan Asemalle täytyy päästä uudelleen, onnekseni sinne on sen verran matkaa mökiltä, että ei ihan joka kauppareissulla tule poikettua. 

Palvelu kahvilassa ja putiikissa oli erinomaista, koirat ovat tervetulleita puutarhaan, mutta ei sisälle kahvillaan. Suosittelen lämpimästi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti