perjantai 29. marraskuuta 2019

Marraskuu selätettyNyt voinee jo sanoa, että marraskuu on selätetty ja alkaa iloinen ja ihana joulukuu. Vaikka kyllä meillä marraskuuhunkin mahtui iloa. Herkuteltiin oman lähisuvun kanssa hirvenlihalla kahteenkin otteeseen meillä; oli kiva suunnitella ruokia ja kattaa pöytää. Marraskuussa myös liikuin enemmän kuin yleensä olen liikkunut marraskuussa: joogaa, juoksulenkkiä, sauvakävelyä ja kävelytreffejä ystävien kanssa. Kävelytreffeillä tulee huomaamattaan käveltyä kymmenenkin kilometriä, kuulumiset vaihdettua ja maailmaa parannettua. Ihan parasta. 

Marraskuu on ollut myös luentojen aikaa. Olen ollut kuuntelemassa asiaa muutosprosesseista, asenteesta, uudesta työaikalaista ja makaillut lattialla oppien mitä life coaching ja mindfulness on. 

Vietimme yhden viikonlopun suvun mökillä rosvopaistin merkeissä, omalla mökillä mieheni piipahti pikaisesti kivenräjäyttäjämiehen kanssa näyttämässä mikä kivi laiturin alta täytyy saada pois. Siellä oli jo kaunis ohut lumipeite maassa ja järvikin alkanut jäätymään rannasta. Joulukuussa mennään sitten pariksi yöksi. Ihanaa.

Tyttären kanssa kierrettiin ensimmäinen kierros joulukaupoissa tunnelmoiden ja muutama uusi koristekin tuli hankittua perinteisesti. Ystävän kanssa fiilisteltiin ja laulettiin joululauluja Ateneumin portaikossa. Toisten ystävien kanssa käytiin pikkujouluisella dinnerillä. Ja tapasimme muutaman vuoden tauon jälkeen entisten työkavereitten kanssa ja jutut jatkuivat siitä mihin jäivät viimeksi, tunnelma oli katossa ja naurua riitti kun käytiin kaikkien kuulumiset läpi vuorotellen. Seuraavat treffit sovittiin jo kevättalvelle. Ja samalla testasimme uudehkon ravintolan: Sikke's Tehtaankadulla. Ihana, vanha tila on nyt takaisin arvoisessaan käytössä. Suosittelen käymään!

Tänään vietämme firmamme pikkujouluja 4D -leffan ja hyvän ruoan parissa ja huomenna on sitten tiedossa erään autoklubin pikkujoulut, johon suuntaamme pikkumustissa, koroissa ja blingblingkoruissa kolmen ystäväpariskunnan kanssa. 

Niin se marraskuu meni ja sunnuntaina sitten sytytetään ensimmäinen adventtikynttilä! Hauskaa viikonloppua ja rauhallista adventtia.

Miten sun marraskuu meni? Helposti vaiko oliko vaikeaa pimeyden takia?

Ps. kuvassa uusin versio jouluasetelmasta sohvapöydällä ja aaltomaljakossa palaa valosarja tuoden valoa pimeään 

2 kommenttia:

  1. Marraskuu on mennyt poikkeuksellisen ja ihmeen helpolla, asiaan lienee vaikuttanut uudet työkuviot ja työpöydällä aamun sijaan läpi työpäivän loistava kirkasvalo sekä säännöllisen aktiivinen liikunta. Ihanan paljon ihan samoja virkistäviä aktiviteettejä onkin meidän marrraskuihin mahtunut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Samaa olen ihmetellyt itsekin miten onkin sujunut niin kepeästi tämä vaikein kuukausi vuodesta. Minulla myös työpisteen vieressä oleva kirkasvalolamppu on varmasti auttanut ja toki yhteiset riennot, liikunta ja ulkoilu. Ja positiivinen mieli. :)

      Poista