torstai 6. helmikuuta 2020

Metsään ystävien kanssaLähdetäänkö metsään? - kysyin ystäviltäni joku aika sitten. Kaikki heistä ovat innokkaita luonnossa olijoita ja kävijöitä, mutta tällä kertaa menimmekin Metsään keskelle Helsinkiä. Vietimme oikein rentouttavan ja voimaannuttavan after workin Metsä/Skogen -tilassa Helsingin ytimessä. Metsä/Skogen on hitaan elämäntyylin kokonaisvaltainen lifestylekonsepti. Kuten tiedämme metsä on maailman tärkein paikka. Jo 20 minuutin oleskelu metsässä tai tällä kertaa metsänomaisessa paikassa laskee stressitasoa, sykettä ja verenpainetta.

Kuuntelimme linnunlaulua, aistimme metsätuoksua, nautimme sienibaarin antimista, katselimme rauhoittavia luontokuvia isolta screeniltä ja kylvetimme jalkojamme ihanassa jalkakylvyssä puisissa saaveissa. Ja siinä samassa vaihdoimme kuulumisia, nauroimme ja voimaannuimme toistemme seurasta. 

Olo oli kahden tunnin jälkeen yhtä rentoutunut ja ihana kuin luonnossa oleilun jälkeen, tosin ilman raikasta ulkoilmaa, mutta ehkä seuraava retkemme suuntautuu oikeaan metsään. 

Oletko Sinä metsänkävijä?

Rentouttavaa loppuviikkoa ja nautitaan lisääntyvästä valosta!

2 kommenttia:

  1. Aah, lukemallakin palasin tunnelmiin! Kiitos vielä kerran tästäkin Metsä-retkestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos metsäseurasta kaikissa metsissä! Siinäpä yksi syy blogin pitämiselle, aina voi palata tunnelmiin uudelleen ja uudelleen. Jatketaan metsäretkiä.

      Poista