keskiviikko 26. elokuuta 2020

Luontokuvia mökiltä ja kuulumisia


















Muutama kesäinen luontokuva vielä mökiltä tässä! Nyt ei varmaankaan enää olla pidempiä aikoja siellä, korkeintaan pitkiä viikonloppuja, mikä sekin on ihanaa. Ja kotonakin on ihanaa olla. Kummassakin paikassa on omat hommansa ja ihanuutensa. Kotona on enemmän pihahommia kuin mökillä. Mökki on enemmän rentoutumispaikka, kun ei ole nyt mitään isompaa projektia suunnitteilla tai tekeillä.

Muutama homma jäi tältä kesältä tekemättä mökillä, tosin kyllähän tässä vielä ehtii, jos niikseen tulee. "Työlistalla" olisi esimerkiksi pallogrillin viereen grillausvaunu/taso, johon voisi laskea mausteet, astiat ja grillattavat odottamaan, myös yksi klapiteline olisi vielä tarkoitus rakentaa jämälaudoista mitä jäi vanhasta laiturista ja jonkinlainen avotuligrilli tiilistä/harkoista olisi haaveissa. Nämä voi yhtälailla rakentaa joku syksyinen viikonloppukin, jos innostusta riittää. 

Kotona olisi sisustusjuttuja "työlistalla", mm. vierashuoneen tapetin poisto ja seinän maalaus/tapetointi sekä valaisinten ja mattojen hankintaa. Ruokapöydän päälle on valaisimet tilattu, niiden pitäisi saapua ensiviikolla, samoin toisen vessan kattovalaisin on tilattu. Makuuhuoneen valaisin odottaa lattialla kattoon pääsyä. Kotona pihalla on nurmikon perushuoltoa ja rikkaruohojen kitkemistä istutuslaatikoista. Ruukkuihin laitoin eilen jo syksyisemmät istutukset ja yhden valosarjan puutarhavajan kulmaan roikkumaan. Ulkolyhdytkin on valmiina pimeneviin syysiltoihin.

Mutta nyt muihin hommiin ja palaan seuraavaksi kodin pihasuunnitelmien kera!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti