sunnuntai 2. elokuuta 2020

Uudet vetimet mökin keittiössä ja kesätunnelmiaVaihdettiin mökin keittiönkaappien oviin uudet vetimet jokin aika sitten. Pienellä muutoksella sai ison ilmeen muutoksen. Vetimet löytyivät K-raudasta ja ovat mattamustat. Joskus olisi haaveissa uudistaa koko keittiö, mutta siihen asti mennään tällä pienellä ja muutamalla muulla muutoksella.

Tallensin tähän vielä kesäisiä kuvia, joissa värit loistavat kirkkaina. Heinäkuisen lämmön voi oikein tuntea iholla näissä kuvissa. Nyt kun ollaan jo elokuussa tuoksu- ja äänimaailma on ihan erilainen. 

Sateinen ja kolea sunnuntai tänään, muutama vesipisarakin tullut taivaalta. Vietettiin juuri meidän nuorten kanssa kiva pitkä viikonloppu. Ravustettiin, golfattiin, soudettiin vastarannalle mustikkametsään, herkuteltiin vohvelibrunssi, saunottiin, käytiin kesätorilla ja eilen illalla vielä herkuteltiin ravuilla, ja kesäiseen kakkuun saatiin päälle itsepoimitut vadelmat ja mustikat. Ja sääkin suosi meitä koko viikonlopun. 

Nyt vietämme vielä pari päivää mökillä, muutama kunnostusprojekti odottelisi aloittelua. Kynttilä palaa pöydällä, teemuki höyryää vieressä ja sauna odottaa lämmittäjää. Leppoisa sunnuntaitunnelma siis.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti