maanantai 26. lokakuuta 2020

Lempipaikkani olohuoneessa


















Vuoden takaisella San Franciscon matkalla yövyimme ihanassa rantahotellissa. Hotellin aulassa oli takan ympärillä ihania, suht keveitä nahkanojatuoleja. Otin tuoleista kuvia ja aloin sellaisesta haaveilemaan uuteen kotiin. Aika-ajoin palasin kuviin ja unelmoin vastaavasta. Täällä meillä on nyt takka ja sen viereen mikään olemissa olevista tuoleista ei ollut juuri sellainen kuin halusin. Ensin mietin jopa keinutuolia siihen, mutta sitten palasin kuitenkin tuohon Sanctuary Beach Resortin tuoliin. Ja vastaanvanlainen tuoli löytyi sattumoisin Vepsäläisen poistokappaleena kun kiertelimme huonekalujakauppoja. 

Ja voitte arvata että tämä on minun lemppipaikkani tässä kodissa. Tähän laittaisin "punaisen maton", jos osallistuisimme Suomen kaunein koti - ohjelmaan. Tuolissa istuessa näkee takkatulen ja myös ulos olohuoneen ikkunasta ja koko olohuoneen lyhtyineen. Tuolissa istuessa palaan usein myös muistelemaan tuota matkaamme, joka tapahtui kuin toisessa todellisuudessa ja maailmassa.

Värejä tyynyissä, lämpöä puunsävyistä, tunnelmaa aidoilla kynttilöillä, eloa leikkokukilla. 

Nyt olen esittelyt pintapuolisesti kotimme. Lisää sisustusjuttuja tulossa myöhemmin kyllä lisää, kaikenlaista pientä on tullut hankittua sitten näiden kuvien ottamisen.

2 kommenttia:

  1. Miten olisikin ihanan sohvatyynyn sävyinen viininpunainen matto lempipaikkaasi..? olit sitten ohjelmassa tai et :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sellaisen jos löytäisi tai jonkin muun sopivan maton, niin nappaisin mukaan kyllä! Ja jokaisen kotihan on jokaiselle kaunis, joten jätän kisailut väliin. ;)

      Poista