perjantai 11. joulukuuta 2015

Ruokahurjastelua New Yorkin tyyliin

Nyt tulee ilotulitusta aivan superherkullisista ruoista New Yorkissa! 


Ensimmäisen päivän lounas syötiin Gramercyn alueella saman nimisessä tavernassa. Tunnelma ravintolassa oli niin nykkiläinen, rentoa porukkaa, coctaileja lounaalla, puheensorinaa, erilaisia pukeutumistyylejä ja ihanaa ruokaa. Itse söin allaolevan lehtikaalisalaatin, jossa pecorinojuustoa ja todella makuja täydentävä kastike. Paikka ehdottomasti suosittelemisen arvoinen. Kiva lisä paikassa on se että siinä on sekä tuo tavernan rennompi puoli että fine dining puoli, ehkä ensikerralla kokeilemme fine dining puolta.




Morton's Steak House - takuu varmasti hyviä pihvejä. Söin tosin hummerinpyrstön. Huomaa paahdettu sitruuna, josta tuli ihana maku hummerin päälle. Paikan tryffeliranskalaiset - pakko maistaa!



Japanilainen O ay - 18 ruokalajin Omakase tasting menu. Tämä meni kyllä ihan OMG -osastolle. Ravintola pääsi ehdottomasti TOP5 -listan kärkeen. Kuvasin parhaat makuyhdistelmät. Ravintola oli todella rento, toisin kuin monet tasting menu -ravintolat, olivat avanneet paikan vain 5 kk sitten ja henkilökunnasta näki innostuksen.



Osteri, savustettua mätiä, melonia, kurkkua. Paras osteri minkä olen syönyt.



Riisin päällä perunalastu ja tryffeliviipale. Olisitko keskinyt moisen yhdistelmän, minä en. Aivan taivaallinen makuyhdistelmä!


Tonnikalaa ja tryffeliä.


 Munakas, jonka päällä oli jotain valkoista "lunta", joka suli suuhun.


Merisiiliä.


Sientä.


Tonnikalaa Vietnamilaiseen tyyliin.


Waguya-lihaa - suli suorastaan suuhun.





Jääpallo viskilasissa.


TriBeCan alueella Tribeca grillissä lounaalla. Seuralaisella hampurilainen ja minulla allaoleva mustekala-kikhernesalaatti. Maut kohdillaan molemmissa.



 Davio's Northen Italian Steakhouse - annokset kuin maalauksia.



Ja matkan päätti mikäpäs muu kuin Cosmopolitan!

2 kommenttia: