sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Oman mökin mökkielämää












Pitkäaikainen haave omasta mökistä on toteutunut ja yhden kolmen yön pätkän olemme siellä ehtineet viettää aivan upeassa kesäsäässä. Yllä muutamia kuvia terasseilta ja ulkopuolelta, sisällä on vielä sisustushommat sen verran kesken, että vielä ei voi kuvata eikä siten julkaista kuviakaan.

Isot terassit ympäröivät kolmea tontilla olevaa rakennusta. Erilaisia istuin- ja leporyhmiä on vaikka kuinka. On iso ruokapöytäryhmä ja pienempi ryhmä, josta muodostuikin heti meidän aamiaispaikka. On perinteinen pihakeinu kuten myös terassin katosta roikkuva keinu, josta ei ole vielä kuvaa. On myös ihana katoksen alla oleva sohvaryhmä, jossa oli oikein ihana ottaa iltapäivänokoset tai siis kirjaahan minä menin siihen alun perin lukemaan. Yhdellä seinustalla on juuri meille kahdelle aurinkotuolit ilta-auringossa, jossa nautimmekin ensimmäisenä iltana oman mökin kunniaksi vaaleanpunaista shamppanjaa katselleen järvelle koivunoksien katveesta.

Oli ihana laittaa tavaroita paikoilleen, paljon olen ostanut uutta, mutta tyhjentelin kotonakin astiakaappeja, vaikka alun perin ajattelin että en vie sinne mitään vanhaa, mutta kun kaikkea käyttökelpoista on kotona ja vanhempien kaapeissa, niin miksipä ei sitä veisi jo vanhoja tuttujakin kippoja ja kappoja sinne. Listalla on toki vielä yhtä ja toista hankittavaa, ja tänään sainkin jotain jo hankittua Porvoosta, jossa olin tyttären kanssa hellepäivän retkellä. 

Mitään isoa remonttia meidän ei tarvitse tehdä sisällä eikä ulkona, vain muutamia hankintoja. Ensiviikolla taas lastataan autot täyteen tavaraa ja haetaan matkalla tilaamamme ruokapöytä ja tuolit sisälle. Lisää mökkijuttuja tulossa vielä ennen Juhannusta!

2 kommenttia:

  1. No nyt niitä kuvia tuli! Olen odotellutkin jo tovin... Ja kyllä on juuri niin ihanan näköinen mitä kerroit, valmis mökki ja tontti. Se on aikamoinen etu, pääsitte asettumaan sinne suoraan ja nauttimaan mökkeilystä ja näistä ilmoista.
    Nautinnollista mökkielämää sinne!

    VastaaPoista
  2. Juu, ollut vähän kiirettä muiden hommien kanssa tässä viime aikoina. :) Kiitos, kohta taas mennään autojen perät täynnä tavaraa. On kyllä ihanaa aikaa nyt, kunhan säätkin pysyisivät kauniina.

    VastaaPoista