tiistai 16. kesäkuuta 2015

Ravintola Sandro Eira

Minulle oli kokonaan uusi tuttavuus tämä ravintola Sandro, jossa tapasimme entisten työkavereitten kanssa. Paljon olin ravintolasta lukenut lehdistä ja kuullut kehuja tutuilta, mutta vasta nyt oli mahdollisuus päästä sinne herkuttelemaan hyvässä seurassa. Olipa taas voimaannuttavaa tavata vanhat työkaverit ja kuulla kaikkien kuulumiset. Meitä on seitsemän naista ja tapaamme noin pari kertaa vuodessa ja käymme testaamassa ravintolauutuuksia. Iloista rupattelua, naurua, hauskoja juttuja!


Ruokalistat oli pöydässä tabletteina, sopi hyvin rentoon tunnelmaan.


Lautasliinana rennosti keittiöpyyhe ja ruokailuvälineet sen päällä.


Listalla oli vaikka mitä herkkuja! Päädyin valitsemaan Grilled King Prawn Salad in garlig & saffron butter  -nimisen salaatin. Salaatissa oli grilattujen kuningasjättikatkarapujen lisäksi beluga linssejä, tabouleh-salaattia, avokadomoussea, minttujogurttia, seesamihummusta, tomaattipestoa, sahramileipää, lisäksi minttua, persiljaa, punasipulia, taateleita, viikunoita ja hunaja-appelsiinkastiketta. Annos oli todella runsas ja kaikki erittäin hyvää, lautaset olivat pesuvadin kokoiset ja upeasti kuvioidut.


Jälkkäriä ei kukaan meidän seurueesta jaksanut syödä, mutta otimme minttuteetä, joka tarjoiltiin kivoista kannuista ja juotiin laseista. Todella hyvää minttuteetä muuten!


Olipas taas kiva nähdä ihanaiset! Syksyllä taas tavataan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti