perjantai 5. kesäkuuta 2015

Tavallinen torstai

Suurinosa päivistä on tavallisia - torstaipäiviä, maanantaipäiviä - vaikka sitä ei aina aina tätä blogia lukiessa ehkä huomaakaan. Eilen oli tavallinen torstai. Aamulla töihin sen jälkeen kun aamiainen oli syöty ja päivänlehti luettu parvekkeella. (arkista luksusta näin kesällä)


Iltapäivällä menin Kaivopuiston rantaan kahvakuulatreeneihin personal trainerin kanssa. (itseni hemmottelua ja hyvinvoinnista huolehtimista) Mikä sen mukavampaa kun liikkua ulkona näin kesäaikaan, laitoin salikortinkin katkolle koko kesäksi ja aion treenailla itsekseni kahvakuulalla ja käydä työpaikan salilla (ilmaista liikuntaa molemmat), fillarointikin on tarkoitus aloittaa nyt tulevana viikonloppuna ja tänään tyttären kanssa on tiedossa golfkierros. (lomapäivä)


Kahdeksan ja kuuden kilon kuulat.


Kotiintultuani ruoka oli valmistumassa tyttären toimesta. Hän oli suunnitellut aterian ja yhdessä käytiin kaupassa edellisenä päivänä. Ehdin siivota kodin vielä ennen ruokailua ja käydä suihkussa. Pöydässä oli kasvispyöryköitä (bataatti, porkkana, kesäkurpista), nyhtöpossua (6 tuntia haudutettuna), punakaalisalaattia, tsatsikia ja pitaleipiä - kaikki nämä itsetehtyinä - ja lisäksi fetaa ja hummusta. Kylläpä maistui hyvältä! Ja kuinka ihanaa oli istua valmiiseen pöytään. (aina silloin tällöin saamme nauttia tyttären leipomista ja laittamista herkuista)


Iltalenkillä koiran kanssa poimin vielä kieloja, jotka ovat luonnonkukista lemppareitani, tuoksunsa ja hennon olemuksensa takia.Merikin oli tyyntynyt vihdoin monen tuulisen päivän jälkeen ja ilmakin tuntui jo mukavan lämpimältä.
Kivenlohkareista muodostunut tuoli maisemien ihailua varten. Aina löytyy lenkkireittien varrelta jotain uutta kun pitää silmät auki!

Se oli sellainen tavallinen torstai! Kun arki on kivaa, on koko elämä mukavaa, jota piristää hauskat juhlat, matkat, tapahtumat...Nautitaan kesästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti