maanantai 8. elokuuta 2016

Ihana päätös kesälomakaudelle Pärnussa

Viimeisen lomaviikon päätti pitkä viikonloppu ystävien kanssa Pärnussa, joka oli meille kaikille uusi kohde. Pärnu yllätti meidät kaikki monellakin tapaa: kaupunki oli paljon isompi kuin olimme ajatelleet, valkoinen hiekkaranta oli paljon lyhyempi kuin olimme ajatelleet ja Weekend-festarin jumputtava meteli oli paljon kovempaa kuin olimme ajatelleet ja se tiesi huonosti nukuttuja öitä, mutta onneksi seura ja kaikki muu oli niin kivaa, että ei se sitten kauheasti haitannut, ja joo, emme voineet siirtää reissun ajankohtaa, koska miehet osallistuivat rata-ajopäiville. Kaupungissa oli paljon vanhoja puu- ja kivitaloja ja uusia moderneja kivitaloja vieri vieressä, kuten myös Neuvostoliiton aikaisia rumia kerrostaloja, kontrasti oli aikamoinen, mutta loi omanlaisensa tunnelman.











Reissun oli tarkoitus olla meille naisille hemmottelua, sporttia, shoppailua ja hyviä keskusteluja, kuten myös paljon naurua ja näissä kaikissa onnistuttiin kaikin puolin hyvin. Hotellimme spa-osastolla nautimme poreista ja hyörysaunasta ja hoitolassa mm. kirkastavista ja kosteuttavista kasvohoidosta. Kävelimme paljon, mutta vielä enemmän pyöräilimme - se on kyllä yksi parhaimmista tavoista tutustua kaupunkiin. Ja sitten kävimme siellä valkoisella hiekkarannalla juoksulenkillä! Minä sain merkata rastin to do -listan kohtaan "juoksulenkki ulkomaan reissulla". Jes, eikä jäänyt muuten viimeiseksi lenkiksi tulevilla reissuillakaan.





Ja kaiken kruunasi ja yllätti positiivisesti hyvä ja erityisesti kaunis ruoka! Ja kyllä me syötiinkin. 


Villa Ammenden kauniit annokset alla olevissa kuvissa kertovat paljon, myös miljöö ja palvelu ovat kehun arvoiset! Suosittelen ehdottomasti ravintolaa, ja hotellikin on kuulemma kokemisen arvoinen. 






Kiva lounaspaikka vanhassa kaupungissa oli Lime Lounge, pieni paikka, taas kauniit kukin koristellut annokset ja aurinkoinen terassi.




Villa Wesset kuuluu myös suositeltaviin ravintoloihin, tarjoilu tosin vähän takkusi ja oli mitä oli, mutta ruoat olivat taas kauniita ja hyviä. 





Arki pyörähti tänään käyntiin, paluu töihin ja paluu loppurutistukseen elämäntaparemontin kilojen kanssa, jotta saavutan tavoitteeni siinä, uudet elämäntavat toki hakevat vielä muotoaan ja niitä tässä harjoittelen ja opettelen vielä pitkään. Näistä ja uusista kuvioista ja tavoitteista lisää piakkoin!

Lämmintä ja kaunista elokuun alkua! Nautitaan elokuun pimenevistä illoista.

ps. lue lisää meidän reissusta Kotonaisen blogista!

2 kommenttia: