torstai 9. helmikuuta 2017

Kevyemmät kynttilänjalat





Vaihdoin viime viikonloppuna ruokapöytään kevyemmät, lasiset Pentikin kynttiläjalat ja pallokynttilät niihin. Pöydän ilme muuttui heti. Tykkään kovasti siinä jo pitkään olleista Riviera Maisonin jykevistä kynttilänjaloista, mutta nyt oli aika keventää myös ruokapöydässä muutenkin kuin ruoan suhteen. Olemme keränneet myös shampanjapullonkorkkeja aikoinaan Skannosta hankkimaani maljakkoon, jota ei voi käyttää maljakkona kukille, jotka kaipaavat vettä, mutta pullonkorkit näyttävät kauniilta siinä ja jossain vaiheessa keräsin tuolta merenrannasta erilaisia heiniä siihen, jotka pärjäsivät ilman vettä. Myös kävyt tai erilaiset kivet sopisivat siihen kauniisti. 
Nyt on tämän viikon siivoukset siivottu hyvän musiikin tahdissa - sain vihdoinkin ladattua itselleni Spotifyn, tein jo pari soittolistaakin ja ostin myös langattomat kuulokkeet lähinnä juoksulenkkejä varten antamaan lisäenergiaa, mutta toimi hyvin siivotessakin! 

Hyvää viikonloppua jo tässä vaiheessa!

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniit nuo kynttilänjalat! Täällä on myös viikkosiivous saatu päätökseen. Tulppaanitkin oli tarkoitus päivittää, mutta unohtuivat kauppaan... Huomenna sitten!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin on tulppaanit huomenna ostoslistalla, tänään kun kävin hakemassa ruokaa vain karvaiselle perheenjäsenelle eikä siellä myyty kukkia! Ja kiitos, tykkään kovasti noista lasisista kynttilänjaloista, jotka mulla on ollut jo vuosia.

      Poista