keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Stardust Jooga - Move your body every day!Heippa vaan taas! Tammikuun lomat lomailtu, herkut syöty ja levätty. Oikein odotin että arki alkaa, vaikka lomat ja reissut ovat nekin ihania. Nyt onkin sitten iskenyt kunnolla liikuntakärpänen. Viime torstaina tultiin reissusta ja sen jälkeen onkin tullut liikuttua joka päivä, muutakin kuin koiralenkkejä, niitä väheksymättä, sehän on aivan erinomaista peruskuntoa ylläpitävää liikuntaa.
Perjantaina tein reilun tunnin reippaan kävelylenkin, lauantaina teki mieli lähteä juoksemaan, mutta kun kadut ja polut olivat aivan jäisiä, juokseminen ulkona sai jäädä ja kävin salilla juoksemassa juoksumatolla, sunnuntaina kävin tyttären houkuttelemana pitkästä aikaa Body Attack -tunnilla (ns. sisäjuoksutunti, olipa rankkaa!) ja maanantaina Lavlin ihanassa Stardust joogassa ja eilen vielä meidän (mun ja tyttären siis) joka tiistaisella Body Combat -tunnilla. Nyt on kyllä huilittava pari päivää!

Mutta enemmän Lavli Living Roomin Stardust joogasta nyt. Lavli Living Room on siis ihana rentoutumisen ja hyvänolon paikka, kirjoitinkin jo aiemmin Wonder Woman -tunnista. Paikan putiikissa ja odotustilassa on myynnissä erilaisia hyvinvoinnin kirjoja, ihonhoitotuotteita, koruja ja liikuntavaatteita ja miten ihanilla valaisimilla aula onkaan sisustettu. Stardust jooga oli taas ihan erilainen joogatunti missä olen aiemmin ollut. Tunti alkoi rentoutushetkellä, sellaisella mihin yleensä jooga tms tunnit päättyvät, siinä sai hyvin mielen ja kropan rauhoitettua päivän asioista. Sitten tehtiin perinteisiä joogaliikkeitä, kuten seisovaa koiraa ja väliin dynaamisia vatsalihasliikkeitä/lankkuja ja sitten taas yin-joogamaisia pitkiä venytyksiä. Hyvin monipuolista ja sellaista mistä itse pidän! Lopussa oli lyhyempi rentoutumishetki, jonka aikana ohjaaja asetti jokaisen otsalle voimakiven. Minulla voimakivi tuntui aluksi tosi kuumalta ja painavalta, jonka jälkeen tuntui kuin se olisi haihtunut ilmaan otsaltani. Uusi kokemus tämäkin. Vielä ennen kotiinlähtöä ohjaaja pyysi meitä piiriin istumaan kynttilöiden jäädessä keskelle (kuin vanha kunnon nuotiopiiri) ja pyysi laittamaan käden vieruskaverin selälle, sitten suljimme silmät ja hetken vain istuimme hiljaa "nuotion" ympärillä. Ihana alku viikolle kertakaikkiaan! 

Sporttista viikon jatkoa ja varokaa jäisiä katuja kun ulkoilette!

2 kommenttia: