tiistai 28. helmikuuta 2017

Vanhoja ja paljon uutta


Rock your dreams. 
Be crazy not cool. 
Hello beautiful. 
Never never give up.

Yllä muutama kuva parin viikon takaisista tyttären Vanhojen tansseista. Mikä ihana tilaisuus niin meille vanhemmille kuin nuorille itselleen tietenkin. Tanssit tiesivät paljon harjoittelua, jännittämistä, puvun hankintaa, kampaajan varaamista ja paljon, paljon muuta. Oli ihana katsella nuorten tanssimista, hauskanpitoa ja iloa. Kuinka kauniita nuoria naisia ja komeita nuoria miehiä koulun juhlasali olikaan täynnä! 

On tullut tässä samalla paljon mietittyä omia tansseja ja muutenkin lukioaikaa ja kuinka huoletonta kaikki oikeastaan silloin oli kuitenkin. Tyttärellä on ollut paljon isoja askeleita elämässä viimeisten muutaman kuukauden aikana: hänestä on tullut täysi-ikäinen ja hän on saanut ajokortin, tanssinut Vanhojen tanssit ja kohta hän kirjoittaa ensimmäisen ylioppilaskokeensa...isoja ja uusia asioita lyhyessä ajassa!

Toisinaan voi saada äkillisen varmuuden että juuri tämä hetki on paljon merkittävämpi kuin kaikki muut hetket, niin että tämä hetki sulkee sisäänsä kaikki  muut hetket. Tämä tunne kestää harvoin kauan, jonkun sekunnin. 
(Claes Andersson)

2 kommenttia: