keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Kolme putiikkia Espoossa













Nyt kannattaa ajella Espooseen ja käydä tutustumassa kolmeen ihanaan liikkeeseen samalla kertaa. Samassa rakennuksessa toimii ihanat mondayTOsunday, Country White ja Garden Living.

mondayTOsunday liikkeessä myydään ihania käsintehtyjä astioita, vaatteita, huonekaluja, kynttilöitä ja kaikki samaa upeaa, vaaleaa, hillittyä, rauhallista linjaa. Liikkeessä asioidessa silmä lepää, kun kaikki on niin harmonista ja kaunista. Voisin jopa asua tuossa suloisessa liikkeessä. Viimevuotisesta käynnistä juttua tämän linkin takana.

Toinen hurmaava, täysin uudenlainen kukkakauppa on Garden Living, joka ei ole pelkästään kukkakauppa, vaan myöskin lifestylekauppa, jossa voit kahvitella, rakentaa oman kukkakimppusi, suunnitella ammattilaisten kanssa upeat vihersuunnitelmat kotiisi, parvekkeellesi, pihallesi tai työpaikallesi. Kuten liikkeen motto kuuluu "Vihreä tekee hyvää", on tänään haettava kotiin jokin ihana kukka, oksa tai kimppu, kun edellisten vieraiden tuoma kimppu alkaa olla jo bioroskista vailla.

Kolmas liike samassa rakennuksessa on jo monillekin varmasti tuttu Country White, jolla on kolme liikettä, tämän Espoon liikkeen lisäksi siis Helsingissä ja Kirkkonummella. Country White myy astioita, huonekaluja, valaisimia, herkkuja, kynttilöitä, sisustustekstiileitä, myös laajassa verkkokaupassaan.



2 kommenttia:

  1. Tuonne pitää kyllä ehdottomasti päästä käymään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä matkanarvoinen paikka, suosittelen! Katsotaan, jos löydetään yhteinen aika, lähden sinne mielellään uudelleenkin.

      Poista