keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Vuodenvaihteen kattausVuodenvaihtuessa vietimme iltaa meillä kahden ystäväpariskunnan kanssa. Pöydän olin koristellut hopeanharmaalla kankaalla, jonka päälle muodostin centerpiecen tinojen, paljettipallojen ja tuikkujen avulla. Maljakkoon olin hankkinut männynoksien seuraksi värikkäitä tulppaaneita, kimpun pysyessä vielä suht talvisena. Shamppanjan kanssa nautimme alkuun ankanmaksamoussea, ravunpyrstömoussea ja mozzarellatomaattitikkuja.

Alkuruokana tarjosimme maa-artisokkakeittoa lakritsikeksien kanssa, pääruoaksi karitsanpotkia, ruusukaaleja ja rosmariiniperunasosetta. Jälkiruokana oli valkosuklaamoussea  ja kahvin kanssa suklaakonvehteja. Lopuksi vielä kolmea erilaista juustoa vuoden vaihtuessa shamppanjan kera.

Hyvää alkanutta vuotta, tänä vuonna blogiin tulee toivottavasti enemmän terveellisiä ruokaohjeita, liikuntakuulumisia ja muuta mukavaa juhlien lisäksi.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kaapista löytyy onneksi kaikenlaista rekvisiittaa, millä saa luotua taikoja.

   Poista
 2. Oi mikä kattaus ja herkut! Kun vain muistaisi tuonkin aina sillä hetkellä, kun meinaa heittää kamaa kierrätykseen, että niille voisi olla käyttöä kattauksissa. Mahtoivat vieraaat olla tyytyväisiä!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Vaikka viime vuosina olenkin heittänyt tai laittanut kiertoon paljon tavaraa, niin en kuitenkaan ihan kaikkea, onneksi. Vieraat lähtivät tyytyväisinä ja vatsat täynnä uuden vuoden puolella rakettien saattelemina.

  VastaaPoista