maanantai 10. kesäkuuta 2019

We're gonna party like it's 1969










Maanantai-iltapäivää!

Huh, viikonloppu meni mieheni 50 v juhlissa! Juhlat olivat rokkiteemaiset sankarin itse soittaessa sekä bassoa että kitaraa juhlissa bändin kanssa. Asukoodi juhliin oli "bändipaita" ja sitä toivetta olikin moni ihanista vieraista ja sukulaisista toteuttanut. Oma asuni koostui Muse -t-paidasta, joka ei nyt ollut varsinainen bändipaita, mutta luki siinä kuitenkin bändin nimi, bändipaidat tai ylipäätänsä printtipaidat eivät ole mun juttu yhtään. Seuraksi laitoin tyllihameen ja tennarit, joten oikein rento ja mukava asu, kuitenkin kultaisten yksityiskohtien tuodessa sopivaa juhlavuutta asuun. Sallittakoon sankarin vaimolle!

Koristelimme paikkaa mustilla ja hopeisilla ilmapalloilla ja tietenkin 5 ja 0 palloilla. Ilmapalloilla saa kyllä niin paljon paikkaan kuin paikkaan juhlantuntua. Kuvat nappasin pikaisesti kännykällä. 

Ruokatarjoilut toimitti luottocateringini Pore Catering ja mango-passionjuustokakun Tårta på Tårta -leipomokonditoria. Juustokakut ovat mieheni lempikakkuja ja päälle vielä kitarakoriste, niin kaikki oli teeman mukaista ja sankarin näköistä. Tarjolla oli mm. raikkaita salaatteja, kauden vihanneksia, ohrattoa, Ahvenmaan karitsaa, poroa, graavinieriää ja napuemarinoituja silakoita.

Viime lauantai oli yksi tähän mennessä kuumimmista kesäpäivistä ja kun viitisenkymmentä ihmistä tanssii ja hyppii suht pienessä matalassa tilassa, niin hiki virtasi valtoimenaan. Kuumat bileet siis!

Oli kyllä niin kivat juhlat, vaikka ei itse ehditty kaikkien vieraiden kanssa jutella kunnolla, vain muutaman sanasen vaihtaa jokaisen kanssa, mutta niin kai se aina on kun on enemmän porukkaa paikalla. Eilen oli meillä molemmilla takki tyhjä, juhlat tuntuivat kuitenkin vielä jatkuvan kun sankari availi eilen aamulla aamiaisen jälkeen lahjojaan. Oikeaa juhlapäivää juhlistamme sitten pienellä omalla porukalla, kun sen aika koittaa. Joten juhlatunnelmissa pysymme oikeastaan koko kesän!

Tämä viikko vielä töitä ja ensiviikolla olisi tarkoitus lomailla, nyt kuitenkin fillarin selkään ja ohjatulle rantasalsatunnille. Kivaa ja reipasta viikkoa Sinullekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti