lauantai 9. toukokuuta 2015

Asetelma työpöydällä

Nyt alkaa koti olemaan pikkuhiljaa jo siinä kunnossa, että voi ottaa kuvia ja julkaistakin niitä. Vielä on paljon tekemistä ja osin remonttikin kesken, mutta rauhassa ja pikkuhiljaa hyvää tulee. (vaikka tykkäisin kyllä että, kaikki olisi heti valmista!)


Työpöydän sijainti on olohuoneen ja tv-tilan välissä, kapean ikkunan edessä. Tosin ei tätä pöytää ole koskaan käytetty varsinaisena työpöytänä, vanhassa kodissa se oli työhuoneessa, mutta koskaan ei istuttu sen ääressä töitä tekemässä, eikä pöytä päässyt siellä muutenkaan oikeuksiinsa, toisin kuin nyt täällä uudessa kodissa. Työpöytä hankittu aikonaan Boknäsilta.


Asetelmassa vanha rottinkijalkainen valaisin, vanha siskolta saatu leimasin, jonka hän on ostanut Pariisista joltain kirpputorilta vuosia sitten, nahkainen paperiteline ja vanha, tummanharmaa karahvi.




Elle Decorationin kannessa on ihanat valaisimet, joista haaveilen ja tuolitkin kuvassa ovat mieleiset. Olen lehtien suurkuluttaja; kaikki sisustus-, ruoka- ja naistenlehdet kelpaavat. 


Paljon on ideoita toteutusta vailla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti