tiistai 5. toukokuuta 2015

Vappuhulinoita

Muutto uuteen kotiin oli Vapun aatonaattona ja heti aattona sitten vaan uudet naapurit kylään meille muuttolaatikoiden keskelle! Hyvät ystävämme asuvat samassa taloyhtiössä kanssamme ja uusimmat ystävämme rakentavat uutta kotia ihan lähelle meitä, joten heitäkin voinee jo naapureiksi kutsua. 


Ilta alkoi shampanjalla! Aamupäivä menikin laseja etsiessä ja sen verran tilaa raivatessa, että mahduttiin ruokapöydän ympärille istumaan.
Shampanjan seuraksi mansikoita ja ankanmaksamoussea palttoonapeilla, joiden alla Flamantin tarjoilualusta, jonka päällä pidän välillä myös tuikkuja, siis monikäyttöinen lauta.
Jälkkäriksi munkkeja suoraan Santahaminan Sotkusta. Ja herkullisia juustoja, joista jäi kuva ottamatta. Kiitos tuomisista!


Vappupäivän aamu alkoi herkuilla: muikunmätiä, parmankinkkua, katkarapuskagenia, juustoja, melonia, mansikoita ja proseccoa!
Ison ystäväporukan kanssa kokoonnuimmekin sitten päivällä Vappulounaalle Brondaan, missä ruoka oli todella hyvää! Alla kuva baskilaisesta kalapadasta.Vaikka vappu osuikin heti muuton perään, oli sekä aaton että päivän tapaamiset ystävien kanssa rentouttavaa, kaiken muuttohässäkän jälkeen, muuten olisin varmaankin vaan purkanut tavaroita koko vapun, mutta kun kaikki oli valmiiksi sovittua, niin eihän sitä nyt lähdetä perumaan yhden muuton takia ja olihan sitten vielä koko viikonloppu aikaa tyhjentää laatikoita. Ja tyhjäksi saatiin!

2 kommenttia:

  1. Hauska munkinhankintapaikka teillä tätänykyä :) Ripeästi olette tekin saaneet muuttolaatikot purettua, huvahuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Naapuri on Santiksen koululla töissä ja sitä kautta saimme sitten munkit vähän erikoisemmasta paikasta hankittua! :) Elämä alkaa normalisoitumaan pikkuhiljaa, juuri hakivat tyhjät laatikot pois ja eteinen avartui huomattavasti.

      Poista